Locul bizar unde un bărbat din Cluj-Napoca oferă cazare la Untold 2024: „Puteți aduce saltele gonflabile, dacă sunteți mai mulți”

Ultima actualizare:

Mai este doar o zi până la începutul unuia dintre cele mai mari festivaluri din România. Untold 2024 se va desfășura în perioada 8-11 august, iar participanții trebuie să își asigure cazarea.

Untold 2024 se va desfășura în perioada 8-11 august / foto: arhiva
Untold 2024 se va desfășura în perioada 8-11 august / foto: arhiva

Clujenii s-au dovedit extrem de inventivi pentru a profita de acest eveniment. Recent, a fost observat un anunț despre o opțiune de cazare neobișnuită.

Festivalul Untold se ține anual la Cluj, iar în această perioadă, prețurile cazărilor cresc semnificativ. Proprietarii de locuințe profita de ocazie pentru a câștiga mai mult, iar cei fără apartamente sau case de închiriat au găsit metode inovatoare de a atrage turiști.

În timp ce unii festivalieri și-au rezervat cazarea din timp, pentru a evita problemele de ultim moment, alții au lăsat acest aspect pe final. Între timp, încă sunt disponibile oferte de cazare originale.

O ofertă inedită de cazare pentru Untold 2024

Sala de box din Cluj transformată în unitate de cazare pentru Untold / foto: Facebook
Sala de box din Cluj transformată în unitate de cazare pentru Untold / foto: Facebook

Un tânăr clujean a decis să închirieze o sală de box pe durata festivalului. A amenajat-o corespunzător, cu saltele și alte obiecte necesare, și a postat oferta online. Sala poate găzdui între 8 și 10 persoane, iar prețul pentru cele 5 nopți este de 5.000 de lei.

„Ofer o sală de box pentru Untold, dotată cu ventilatoare și loc pentru 8-10 persoane. Avem paturi și canapele, dar dacă sunteți mai mulți, puteți aduce saltele gonflabile. Prețul pentru perioada 7-12 august, pentru 8-10 persoane, este de 5.000 RON / 1.000 euro”, spune anunțul postat pe rețelele sociale.

Tânărul a menționat că este dispus să ofere sala și pentru zile suplimentare, însă acestea vor fi tarifate separat. Sala dispune de un living, bucătărie, baie și o cameră separată cu canapea extensibilă.

„Puteți ajunge mai devreme sau sta câteva nopți după festival; ofer prețuri mici pentru nopțile suplimentare. Sala are 100 metri pătrați, plus un living de aproximativ 25 metri pătrați, și se află la 2 kilometri de intrarea în festival (7 minute cu mașina/taxi, 30 minute pe jos; stația de autobuz este la 7 minute pe jos)”, a adăugat proprietarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ccf2ec4a 1981 409f 83e8 f7e4b5926647 jpg
masina de spalat webp
Două anotimpuri în România. FOTO observatoruph.ro
image png
drone record guinness china jpg
papa francisc jpg
laza 1 jpg
biserica neagra obiective turistice orasul brasov 6 2048x1536 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net