Nu este o glumă! Cât cere o femeie pentru un apartament la Cluj, pe perioada festivalului Untold! Suma este fabuloasă

Ultima actualizare:

Cluj-Napoca se pregătește să primească zeci de mii de vizitatori din întreaga lume, cu ocazia organizării festivalului Untold. Astfel, proprietarii care închiriază apartamente și-au crescut exponențial tarifele, scrie adevărul.ro. Recent, o femeie a anunțat că își închiriază casa timp de patru zile pentru o sumă neașteptată.

Cât cere proprietarul pentru apartamentul din Cluj-Napoca Foto: Pixabay.com
Cât cere proprietarul pentru apartamentul din Cluj-Napoca Foto: Pixabay.com

UPDATE/ERATĂ

 Proprietarul apartamentului care s-ar fi dat în chirie cu 38.000 de lei pe perioada Untold a declarat pentru Adevărul că în anunțul preluat de presă s-a strecurat o greșeală: „Am scris un zero în plus. Dar am corectat. Acum este în regulă, dar s-a dat apartamentul în chirie”.  Astfel, apartamentul s-a închiriat cu 3.800 lei.

Știrea inițială:

8.000 euro pentru un apartament care se închiriază în perioada Untold 

Prețurile cazărilor din Cluj ating recorduri pe măsură ce festivalul Untold se apropie. Zeci de mii de oameni din întreaga lume urmează să ajungă în orașul transilvănean și își caută un loc în care să doarmă, iar costurile i-au luat prin surprindere pe cei mai mulți. Recent, un anunț cu un spațiu de închiriat a făcut furori în rândul internauților.

Pentru un apartament, proprietarii cer aproape 8.000 de euro. Apartamentul are o singură cameră, o baie și o bucătărie și o suprafață de 40 mp. Potrivit booking.com, apartamentul s-a închiriat în doar câteva ore de la postarea anunțului.

Cât cere pentru un spațiu gol pe perioada Untold 

Un alt anunț a fost postat, recent, de o femeie pe un grup de Facebook. Acesta a stârnit reacții controversate în rândul internauților. Femeia a postat un anunț de închiriere pentru un spațiu complet gol, la prețul de 4.000 de lei, pe perioada festivalului, adică pentru patru nopți.

„Închiriez spațiu pe perioada Untold, zona Mănăștur, str. Ciobanului.Spațiul are 80 mp, baie doar cu wc și chiuveta. Aproape de stațiile de autobuz și de piata Flora, magazine în apropiere. Putem pune la dispoziție câteva saltele pentru dormit”, a fost mesajul postat de femeie.

Care au fost comentarii internauților 

Anunțul i-a revoltat pe membrii grupului, iar comentariile negative și criticile au început să curgă. Cei mai mulți au folosit cuvinte aspre la adresa femeii, susținând că este de-a dreptul rușinos și scandalos.

„Este inclus și ligheanul în care ne spălăm?”,Mi-e jenă că sunt clujean si văd așa ceva…”, „Nu ți-e rușine? Iartă-mă dar nu-și pot spune decât că ești nesimțită”, Păi suntem ravers ( mai mulți oameni ce participă la o petrecere) sau refugiați?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de români la anunțul postat de femeie, pe grupul de Facebook.

 Untold se organizează în perioada 8-11 august 

În acest an, tărâmul magic UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume, își va deschide porțile în perioada 8-11 august. Experiențele oferite fanilor vor fi memorabile la fiecare scenă din perimetrul festivalului, pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net