Locul de muncă unde primești mult peste salariul minim din România. Sarcinile nu sunt deloc complicate

Organizatorii târgurilor de Crăciun își caută angajați. În București, Sibiu, Craiova, Brașov, dar și Timișoara au apărut pe bestjobs anunțuri pentru vânzători la Târgul de profil, cu oferte salariale cuprinse între 600 și 900 de euro.

Ce job-uri poți să găsești în luna decembrie Foto: Pixabay.com
Ce job-uri poți să găsești în luna decembrie Foto: Pixabay.com

Organizatorii de târguri oferă locuri de muncă

Perioada sărbătorilor de iarnă a deschis noi oportunități de lucru pentru cei care își căutau o activitate part-time sau full-time, plătită, în acest sezon. Cele mai multe joburi specifice sezonului de iarnă care sunt publicate pe platforma de recrutare online bestjobs vin din partea organizatorilor de târguri de Crăciun și a comercianților participanți care își caută personal specializat pentru această perioadă, scrie romanialibera.ro.

În București, Sibiu, Craiova, Brașov și Timișoara au apărut pe bestjobs anunțuri pentru vânzători la Târgul de Crăciun, cu oferte salariale cuprinse între 600 și 900 de euro. Programul poate fi atât part-time, cât și full- time, în funcție de programul târgurilor.

Unde obții între 3.000 și 3.500 euro, mult peste salariul din România

Tot pe bestjobs, candidații pot găsi și anunțuri pentru personal la târgurile de Crăciun din Austria și Germania, cu oferte salariale de 3.000 și 3.500 de euro.

Totodată, centrele comerciale caută consilieri de vânzări pentru pop-up store-uri (magazine tip insulă) cu produse de Crăciun, cu salarii între 900 și 1.200 de euro pentru un program full-time, în intervalul 10:00- 22:00, dar și animatori pentru petreceri de copii, cu oferte de 500-700 de euro. Magazinele care comercializează decorațiuni de Crăciun caută, de asemenea, consilieri de vânzări, oferind între 500 și 700 euro pe lună.

Târgurile de Crăciun au devenit tot mai atractive pentru turişti, fiind locul de unde participanţii îşi pot procura cadourile de sezon pentru cei dragi, dar şi unde pot testa preparate locale. Datorită acestei notorietăţi, de la un an la altul, cele mai mari târguri îşi îmbogăţesc oferta pentru participanţi, iar primăriile organizează spectacole şi concerte de sezon. Pregătirea acestor evenimente necesită personal suplimentar şi implică recrutarea de noi angajaţi pe durata lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
6 front Dacia 1 jpg
mangalia criminala jpg
lacey cea mai desteapta gaina jpg
bratari 7 chakre (1) jpg
vara caldura record 2024 jpg
Pod Giurgiu lucrari la carosabil 800x600 jpg
admitere liceu jpeg
slabire pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net