Loteria Vaccin─ârii acord─â marele premiu de 1 milion de lei vineri, 31 decembrie

#Coronavirus

Loteria Vaccin─ârii ├«╚Öi desemneaz─â marele c├ó╚Ötig─âtor vineri, 31 decembrie, atunci c├ónd vor avea loc ultimele extrageri ╚Öi se va acorda ╚Öi marele premiu de 1 un milion de lei. Pe l├óng─â acestea ├«ns─â, mai exist─â o multitudine de alte premii atractive, a╚Öadar fi╚Ťi cu ochii ├«n patru la extrageri ╚Öi nu rata╚Ťi ╚Öansa de reu╚Öit─â.

image
Loteria Vaccin─ârii a ajuns la final Foto:Loto

├Änscrierile se pot face p├ón─â vineri, 31 decembrie 2021, ora 12:00, conform Regulamentului

Loteria Vaccin─ârii acord─â marele premiu vineri, 31 decembrie

Ultimele extrageri pentru Loteria Vaccin─ârii, respectiv cea de-a paisprezecea extragere s─âpt─âm├ónal─â, cea de-a treia extragere lunar─â, extragerea pentru premiul de 500.000 de lei ╚Öi extragerea pentru premiul de 1.000.000 de lei vor avea loc, conform regulamentului, vineri, 31 decembrie 2021.

Rezultatele extragerilor vor fi afi╚Öate pe site-ul Loteriei Rom├óne www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei ╚Öi pe site-ul Ministerului S─ân─ât─â╚Ťii.

├Än total, la Loteria Vaccin─ârii, au fost puse ├«n joc 1.139 de premii, ├«n valoare total─â de 15 milioane de lei, iar marele premiu are valoarea de 1.000.000 de lei. Dintre acestea, 13 premii s─âpt─âm├ónale fiecare ├«n valoare de 100.000 de lei, dou─â premii lunare a c├óte 300.000 de lei ╚Öi 1.040 de premii a c├óte 10.000 de lei, informeaz─â Digi 24.

Cum func╚Ťioneaz─â Loteria Vaccin─ârii

Fiecare participant la Loteria Vaccin─ârii va avea posibilitatea de a c├ó╚Ötiga 4 premii: 1 premiu ├«n valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei ╚Öi premiul cel mare ├«n valoare de 1.000.000 lei, ├«n func╚Ťie de extrageri. Proiectul, care s-a desf─â╚Öurat pe o perioad─â de 14 s─âpt─âm├óni, a fost g├óndit astfel:

  • 14 extrageri, 1 extragere pe s─âpt─âm├ón─â,
  • 3 extrageri, respectiv c├óte 1 extragere ├«n fiecare lun─â (octombrie, noiembrie, decembrie)
  • 2 extrageri organizate ├«n s─âpt─âm├óna 14 - ultima s─âpt─âm├ón─â.

La extragerile finale vor participa numerele de ordine cuprinse în intervalul dintre cifra 1, reprezentând numărul de ordine al primului participant înscris în săptămâna 1, și cifra care indică numărul de ordine al ultimului participant, înscris în săptămâna 14.

Cum te înscrii la Loteria Vaccinării

├Änscrierea la Loteria de Vaccinare se realizeaz─â pe portalul https://certificat-covid.gov.ro, pe baz─â de CNP. Dup─â generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au op╚Ťiunea de a se ├«nscrie la loterie prin parcurgerea a trei pa╚Öi simpli:

  • Pasul 1: Confirma╚Ťi c─â a╚Ťi citit ╚Öi sunte╚Ťi de acord cu Regulamentul Loteriei.
  • Pasul 2: Confirma╚Ťi acordul de publicare a datelor personale pe site-urile institu╚Ťiilor organizatoare.
  • Pasul 3: V─â ├«nscrie╚Ťi la Loteria Vaccin─ârii.

Dup─â parcurgerea celor trei pa╚Öi, cei ├«nscri╚Öi vor primi un e-mail de confirmare a ├«nscrierii, ├«n care se va reg─âsi ╚Öi num─ârul unic de participare. Aplica╚Ťia permite atribuirea unui singur num─âr de ordine alocat aceluia╚Öi CNP.

IMPORTANT! Cum po╚Ťi intra ├«n posesia premiilor

Revendicarea premiilor, care se vor ╚Öi impozita conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare, se face ├«n termen de maximum 30 de zile de la data extragerii.

C├ó╚Ötig─âtorii premiilor mari ale extragerii au, astfel, un termen de doar 30 de zile s─â ridice premiul de la sediul central din Bucure╚Öti al Loteriei Rom├óne, pe baza actului de identitate, ├«n intervalul orar 9:00 - 14:00, de mar╚Ťi p├ón─â vineri.

Ceilal╚Ťi 80 de c├ó╚Ötig─âtori ai extragerii s─âpt─âm├ónale ├«╚Öi pot ridica premiile de la punctele de lucru jude╚Ťene ale Loteriei Rom├óne, ├«n acelea╚Öi condi╚Ťii. Dac─â trece termenul de 30 de zile, c├ó╚Ötig─âtorii sunt dec─âzu╚Ťi din dreptul de a ridica premiul.

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula