Loteria Vaccinării acordă marele premiu de 1 milion de lei vineri, 31 decembrie

#Coronavirus
Ultima actualizare:

Loteria Vaccinării își desemnează marele câștigător vineri, 31 decembrie, atunci când vor avea loc ultimele extrageri și se va acorda și marele premiu de 1 un milion de lei. Pe lângă acestea însă, mai există o multitudine de alte premii atractive, așadar fiți cu ochii în patru la extrageri și nu ratați șansa de reușită.

Loteria Vaccinării a ajuns la final Foto:Loto
Loteria Vaccinării a ajuns la final Foto:Loto

Înscrierile se pot face până vineri, 31 decembrie 2021, ora 12:00, conform Regulamentului

Loteria Vaccinării acordă marele premiu vineri, 31 decembrie

Ultimele extrageri pentru Loteria Vaccinării, respectiv cea de-a paisprezecea extragere săptămânală, cea de-a treia extragere lunară, extragerea pentru premiul de 500.000 de lei și extragerea pentru premiul de 1.000.000 de lei vor avea loc, conform regulamentului, vineri, 31 decembrie 2021.

Rezultatele extragerilor vor fi afișate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei și pe site-ul Ministerului Sănătății.

În total, la Loteria Vaccinării, au fost puse în joc 1.139 de premii, în valoare totală de 15 milioane de lei, iar marele premiu are valoarea de 1.000.000 de lei. Dintre acestea, 13 premii săptămânale fiecare în valoare de 100.000 de lei, două premii lunare a câte 300.000 de lei și 1.040 de premii a câte 10.000 de lei, informează Digi 24.

Cum funcționează Loteria Vaccinării

Fiecare participant la Loteria Vaccinării va avea posibilitatea de a câștiga 4 premii: 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei, în funcție de extrageri. Proiectul, care s-a desfășurat pe o perioadă de 14 săptămâni, a fost gândit astfel:

  • 14 extrageri, 1 extragere pe săptămână,
  • 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună (octombrie, noiembrie, decembrie)
  • 2 extrageri organizate în săptămâna 14 - ultima săptămână.

La extragerile finale vor participa numerele de ordine cuprinse în intervalul dintre cifra 1, reprezentând numărul de ordine al primului participant înscris în săptămâna 1, și cifra care indică numărul de ordine al ultimului participant, înscris în săptămâna 14.

Cum te înscrii la Loteria Vaccinării

Înscrierea la Loteria de Vaccinare se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro, pe bază de CNP. După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli:

  • Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.
  • Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.
  • Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

După parcurgerea celor trei pași, cei înscriși vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare. Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP.

IMPORTANT! Cum poți intra în posesia premiilor

Revendicarea premiilor, care se vor și impozita conform legislației în vigoare, se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii.

Câștigătorii premiilor mari ale extragerii au, astfel, un termen de doar 30 de zile să ridice premiul de la sediul central din București al Loteriei Române, pe baza actului de identitate, în intervalul orar 9:00 - 14:00, de marți până vineri.

Ceilalți 80 de câștigători ai extragerii săptămânale își pot ridica premiile de la punctele de lucru județene ale Loteriei Române, în aceleași condiții. Dacă trece termenul de 30 de zile, câștigătorii sunt decăzuți din dreptul de a ridica premiul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net