Maestru român de arte marţiale, arestat în Anglia pentru dublă crimă

20 septembrie 2021
article img
Doi români au fost arestaţi în Anglia pentru o dublă crimă FOTO: bristolpost.co.uk

Iacob Bebe Cherș (45 ani), maestru de unifight, a fost arestat în Anglia sub acuzația de omor. Se suspectează că, împreună cu încă un român, sportivul a ucis doi bărbați într-o casă din Bristol.

Unul dintre primii sportivi români care au avut perfomanţe la nivel internaţional, Iacob Bebe Cherş este un maestru de arte marţiale din Gorj. Acesta a pregătit mai mulţi tineri care au ajuns campioni la unifight, scrie adevarul.ro.

Gorjeanul a fost arestat de poliţia din Bristol sub acuzaţia de omor. Alături de el a fost arestat Ionuţ-Valentin Boboc (21 ani). Cei doi au fost duşi în faţa Curţii Magistraţilor din Bristol, sub acuzaţia că l-au ucis pe Fahad Hossain Pramanik şi un al doilea bărbat, rămas neidentificat. Cadavrele acestora au fost găsite în urmă cu o săptămănă într-o casă, după ce locatarii au semnalat că în imobil se simte un miros ciudat.   

Patru arestări în acest caz 

S-a realizat, în câteva ore, un cerc al suspecților format din Iacob Bebe Chers (45 ani), Ionuț Valentin Boboc (21 ani), un bărbat de 37 de ani și o adolescentă de 18 ani. Toți patru au fost arestați, dar ultimii doi au fost puși în libertate. 

„Este o investigaţie rapidă, iar preocuparea nostră este să aflăm cum şi de ce au murit aceşti doi bărbaţi. Procesul formal de identificare este în curs, dar credem că una dintre victime este un om local. Prioritatea noastră va fi să informăm mai întâi rudele înainte de a furniza orice alte detalii despre oricare dintre victime“, declara un polițist din Bristol.

Iacob Bebe Chers și-a deschis, anul trecut, în Târgu Jiu un bar pe care l-a numit ,,La Sensei”. Localul a fost închis urmare a declanșării pandemiei, iar fostul patron a plecat în Anglia la muncă. Cei care îl cunosc pe respectivul spun că acesta era un tip liniștit și nu își explică implicarea sa în această dublă crimă, scrie gorjeanul.ro.

Citește și: 

Un infractor român cu 21 de condamnări a fost extrădat din Anglia. Ultima faptă: a bătut și a violat o femeie

Proxenet român, condamnat în Anglia pentru că și-a torturat partenera și a obligat-o să înghită un inel