Mama lui Mario Iorgulescu a răbufnit pe Facebook: «Se rezolvă ceva prin moartea lui?»


    Gabriela Iorgulescu a postat un mesaj acid pe FacebookFoto: Arhiva personală
Gabriela Iorgulescu a postat un mesaj acid pe FacebookFoto: Arhiva personală

Mario Iorgulescu (24 de ani) se află în continuare internat în spital, după ce a fost rănit grav într-un accident de mașină în care și-a pierdut viața un tânăr. Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a condus beat și drogat, iar aceste detalii din anchetă i-a indignat pe foarte mulți. Mama tânărului s-a arătat revoltată de reacția multor oameni.

Mario Iorgulescu a provocat un accident în care și-a pierdut viața Daniel Vicol (24 de ani). Acesta a intrat pe contrasens la volanul unui Aston Martin și a făcut praf un Audiu în care se afla victima. Mario avea o viteză de 240 de kilometri la oră, atunci când a avut loc tragedia.

„Nu judeca, că vei fi judecat!”

Mama tânărului, Gabriela Iorgulescu, de profesie psiholog, a postat un mesaj acid pe Facebook, în apărarea fiului său. Femeia a fost foarte afectată de comentariile făcute de anumiți oameni, care au spus că Mario Iorgulescu ar fi trebuit să moară și el în accident.  

„Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte!  Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.   Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?   Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui? Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online.   Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi. Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti? Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize… Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media…   Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!   Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi!  Va veni momentul să vorbesc şi eu, şi nu oricum, într-un articol de specialitate – nu bârfe de rahat cum citesc acum în presă, de se fac de râs cu sintagma «pe surse» -, să înveţe şi alţii, pentru că doar cei din jurul meu îmi ştiu disperarea, pe care o semnalez de ani de zile fără rezultat, mai ales la cursuri, peste tot! Degeaba tu ştii ce trebuie să faci, dacă eşti sabotat în propria familie.   Închei cu ce am început: nu judeca, că vei fi judecat!

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg