Mărculescu îi dă replica lui Capatos: "Şi-a făcut casa şi din banii mei"

Ultima actualizare:

    Costin Mărculescu e în război cu soţia şi soacraFoto: arhiva personală
Costin Mărculescu e în război cu soţia şi soacraFoto: arhiva personală

Amănunte incendiare ies la iveală în ceeea ce priveşte nunta actorului Costin Mărculescu cu aleasa inimii lui, Ella. Cunoscuţii şi prietenii îl acuză pe actor că acesta urmăreşte doar faimă la tv.

Tot mai multe guri spun că evenimentul fericit ar fi fost, de fapt, o făcătură. Astfel, una dintre nunţile făcute cu mare tam-tam se tranformă într-un imens scandal. Iar acuzaţiile că nunta dintre Costin Mărculescu şi Ella ar fi fost una regizată curg tot mai des.

“Îi spun de ani de zile şi cred că sunt omul care l-a adus în emisiune de sute de ori, îi spun că sunt oameni cu adevărat cu probleme, fără mâini, fără picioare, care se chinuie să reziste. El vrea doar să apară la televizor şi să trăiască din asta, deşi are o sănătate de bivol şi are un cap cu care ar putea să facă alte lucruri. A devenit un parazit şi se complace în situaţia asta", a povestit Dan Capatos la Antena 1, în emisiunea pe care o moderează.

Dan Capatos, acuzat de Costin Mărculescu că şi-a luat casă datorită lui
Dan Capatos, acuzat de Costin Mărculescu că şi-a luat casă datorită lui

Cunoscuţii susţin că au vrut de mute ori să îl ajute pe Mărculescu, dar acesta nu îşi doreşte decât apariţii televizate. Atât.

Pe de altă parte, actorul se apără. Mărculescu afirmă că e dezamăgit de cei pe care îi considera prieteni, până de curând: "Dan Capatos şi-a făcut casa şi din banii mei, şi din apariţiile mele! Până aseară credeam că Dan Capatos îmi este prieten, acum nu mai sunt convins de asta. Dacă el a vrut să strice prietenia... eu îl voi respecta în continuare, dar sunt foarte dezamăgit de el", a declarat Mărculescu pentru ziarul Ring.

Cât despre acuzaţiile că mireasa ar fi fugit cu toate cadourile de nuntă…

"Cu ce dar de nuntă să fugă Ella, când noi am ieşit în pagubă? Am rămas doar cu 14-15 milioane. Ăia sunt bani să fugi cu ei? Majoritatea invitaţilor nu au dat nimic. Au venit, au mâncat, au băut şi au plecat. N-a fugit nicăieri, o aştept acum să mergem împreună la emisiunea lui Măruţă", a adăugat Mărculescu pentru aceeaşi sursă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net