Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare! Pedeapsa primită de fiul președintelui LPF

Ultima actualizare:

După un proces care a început în luna septembrie 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a primit o primă condamnare: 15 ani și 8 luni de închisoare!

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu

Decizia nu e definitivă, după cum informează gsp.ro. Mario Iorgulescu, fiul președintelui LFP, Gino Iorgulescu, a fost trimis în judecată în luna septembrie 2019, după ce a cauzat un accident rutier mortal. Polițiștii au descoperit că era și drogat și sub influența băuturii. Mario Iorgulescu a fost condamnat în lipsă, el fiind fugit în Italia.

Ancheta poliției a demonstrat că în momentul accidentului, Mario Iorgulescu avea o viteză incredibilă, de 240 de kilometri pe oră. Practic, tânărul, care avea atunci 23 de ani, a spulberat o altă mașină care ieșise regulamentar pe șosea.

Pe lângă condamnarea la 15 ani și 8 luni a lui Mario Iorgulescu, familia este obligată să achite despăgubiri de 100.000 de euro și de 50.000 de lei, pentru două dintre părțile civile implicate. Familia victimei a solicitat 150.000 de lei daune materiale și daune morale de câte 250.000 de euro pentru fiecare dintre cele două parți civile, sume care ar trebui plătite de asigurator. Și aici se poate face recurs.

Accidentul a avut loc la 8 septembrie 2019

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, omorându-l pe șoferul acesteia, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii. În urma analizei probelor biologice s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l şi era sub influenţa cocainei.

Fugit în Italia, la tratament, Mario Iorgulescu nu a mai venit în țară, în ciuda faptului că pe numele lui s-au emis mai multe mandate europene de arestare. Primul mandat european de arestare a fost emis pe numele acestuia în mai 2020, când Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor.

Cel de-al doilea mandat european de arestare a fost emis pentru condamnarea definitivă la 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate, pentru o faptă anterioară accidentului, decisă în aprilie anul trecut de Curtea de Apel Bucureşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net