Cum vor să-l scape avocații pe Mario Iorgulescu de judecată

Informațiile despre Mario Iorgulescu, 27 de ani, și starea sa reală sunt învăluite în mister, singurele date care ajung la anchetatori și public fiind o serie de concluzii și recomandări medicale, puse la dispoziție de avocații acestuia.

Mario Iorgulescu, 27 de ani
Mario Iorgulescu, 27 de ani

După accidentul comis în septembrie 2019, când un tânăr de 24 de ani a fost ucis pe loc, Mario Iorgulescu a fost internat la spitalul Elias din București. S-a constatat că era sub influența alcoolului și a cocainei.

Este internat în Italia

Nu a durat mult, până când Mario Iorgulescu, aparent, a dispărut. S-a aflat, ulterior, că era internat în Italia. Fiind urmărit penal și în alt dosar, pe numele său au fost emise două mandate europene de arestare.

Citește și: Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, condamnat la trei ani de închisoare cu executare

În cele din urmă, Iorgulescu junior a ajuns la altă clinică din Italia, unde ar fi internat și în prezent. La data de 15 iunie 2022, ar trebui să înceapă procesul în care acesta urmează să fie judecat pentru omor.

Afectat de consumul de cocaină?

Conform Libertatea.ro, avocații lui Mario Iorgulescu au depus la dosar documente care indică faptul că, de când a ajuns în Italia, starea acestuia s-ar fi degradat progresiv.

Este indicat stresul posttraumatic și o serie de leziuni cerebrale apărute anterior provocării accidentului, pe fondul consumului de cocaină.

Citește și: Mario Iorgulescu, acuzat de omor și dat în urmărire internațională. Decizia Curții de Apel este definitivă

Mai mult, e promovată ideea că Iorgulescu junior nu ar fi capabil să înțeleagă efectul actelor juridice, motiv pentru care avocații săi ar fi solicitat suspendarea procesului.

Despre aceste leziuni, magistrații români ar fi spus că „eventualele leziuni cerebrale ale inculpatului pot fi asociate consumului anterior de cocaină, dar ele nu l-au împiedicat pe acesta să își trăiască viața în societate”, conform Libertatea.ro

Gino Iorgulescu susţine că fiul lui devine agresiv

De altfel, într-un interviu acordat publicației, Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario, a motivat faptul că starea de sănătate a fiului „alternează cu perioade în care devine agresiv”.

În jurul acestuia, medicii din Italia au ridicat un veritabil zid. În septembrie 2021, magistrații Curții de Apel București au dorit să vadă cu ochii lor care este starea lui Iorgulescu junior, așa că au solicitat o videoconferință.

Mario a lipsit de la videoconferință

În ziua desemnată, pe monitor a apărut doar judecătorul italian, al Tribunalului Brescia, unde ar fi trebuit adus Mario. Acesta a spus că directorul clinicii unde e internat Mario Iorgulescu a transmis faptul că el se afla într-o „situație medicală gravă”, mai scrie Libertatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net