Marius Achim, extrădat cu mașina din Franța. Motivul pentru care nu a fost primit în avion

Unul dintre cei mai periculoşi interlopi români, Marius Ştefan Achim, a fost extrădat cu maşina din Franţa deoarece nu a fost primit în avion. În martie 2020, Achim l-a împuşcat mortal într-o scară de bloc din Bacău pe un tânăr de 22 de ani.

Marius Achim (stânga) și victima sa(dreapta) Sursă foto: Adevărul
Marius Achim (stânga) și victima sa(dreapta) Sursă foto: Adevărul

Marius Achim s-a antrenat în Legiunea Franceză

Marius Ştefan Achim a fost antrenat în Legiunea Franceză şi este considerat unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România. El a avut legături puternice cu Galaţiul, fiind locotenentul lui Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope, care a fost asasinat în plină stradă în Galaţi de doi rivali, informează Adevărul. 

După moartea temutului mafiot, Ştefan Achim (46 de ani) s-a ascuns, însă a continuat să fie implicat în diferite scandaluri. 

Achim a împușcat mortal un tânăr de 22 de ani 

În martie 2020, Achim (46 ani) l-a împuşcat mortal într-o scară de bloc din Bacău, pe un tânăr de 22 de ani. Ulterior, a fugit în Franţa, ţară pe care o cunoştea din perioada în care servise în Legiunea Străină. A fost prins de autorităţile franceze, fiind încătuşat la data de 21 mai 2020 în localitatea Creil.

Ştefan Achim a fost trimis în judecată pentru omor calificat, tâlhărie calificată, contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Francezii l-au pus în lanţuri şi au folosit un brâu special pentru imobilizare, însă compania aeriană ar fi refuzat să-l primească pe Achim în avion, din motive de securitate. Astfel, acesta a fost adus cu maşina până în România.

Achim se află în închisoare, în condiții de maximă siguranță, la Bacău

  Achim e încarcerat în condiții de maximă siguranță în Bacău și audierile lui au loc doar prin videoconferință, nefiind scos din interiorul închisorii. E acuzat de omor și procesul lui va începe în primăvara acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net