Marțea neagră pentru escrocii din județele Alba, Ilfov și Vaslui. Poliția a dat buzna peste membrii mai multor grupări

Poliția a descins, marţi dimineață, peste membrii unei grupări banuiți că vindeau haine contrafăcute, în județul Alba, o acțiune similară având loc și în județele Ilfov și Vaslui, unde suspecții vizați sunt cercetați pentru înșelăciune.

politia politie jpeg

Ofertele de „nerefuzat” pentru articolele vestimentare ce poartă siglele unor branduri consacrate sunt, de multe ori,  prea frumoase pentru a fi adevărate, îmbrăcămintea sau încălțămintea fiind de fapt produse contrafăcute. Chiar dacă prețurile par reduse, clienții achită, oricum, mult mai mult decât merită respectivele articole. O grupare suspectată că, de la începutul anului, a oferit spre vânzare, prin mediul online, asemenea articole a fost „vizitată” astăzi de poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Alba - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române.

Nici escrocii din județele Ilfov și Vaslui nu au avut, marţi, o dimineață foarte confortabilă. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigații Criminale pun în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județele Ilfov și Vaslui, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune, conform IGPR.

PREJUDICIU DE PESTE 31.000 DE LEI

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2021- aprilie 2022, persoanele bănuite ar fi oferit spre vânzare, prin licitație, autovehicule, prin intermediul unui site de anunțuri.

Ulterior primirii sumelor de bani solicitate prin transfer bancar, aceștia nu mai puteau fi contactați de către cumpărători. Astfel, 2 persoane urmau să fie conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri, prejudiciul cauzat fiind de peste 31.500 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, activitățile fiind sprijinite de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net