Mesajele emoționante ale vedetelor după moartea jurnalistului Gheorghe Chelu: „Nu-mi vine să cred!”

Pierderea dragului nostru coleg, Gheorghe Ghelu, a lăsat mult amar în inimile noastre și a tuturor celor care l-au îndrăgit. Toți, mai ales cititorii Click! și vedetele din showbiz l-au cunoscut sub numele de Gelu. El a fost cel care știa tot ce mișcă în lumea mondenă și cel care și-a făcut meseria cu atât de multă dragoste încât nu era vedetă care să nu îl cunoască și să-l aprecieze. Misiunea sa pe Pământ însă s-a încheiat vineri, 11 august, iar de acum va face interviuri în regatul îngerilor, acolo unde numai un suflet bun ca al său putea ajunge.

image

A murit Jurnalistul Vedetelor: „Ai fost un om cu un suflet de aur”

Gelu ne-a părăsit la doar 48 de ani, dintre care 30 de ani i-a dedicat carierei. A iubit presa mondenă și așa și-a făcut un nume în rândul vedetor din România de care era foarte apropiat. Gelu a avut mulți prieteni, nu doar vedete ci și colegi de breaslă care l-au admirat pentru profesionalismul său și pentru firea plăcută.

Nu era eveniment monden la care dragul nostru coleg să nu participe. Peste tot prezența lui era binevenită și așteptată cu mult drag, dovadă stau și acum mesajele pline de regret de la cei care l-au iubit și care l-au considerat un prieten de suflet. Gelu a fost un profesionist care a crezut în cei aflați la început, un promotor dedicat al talentelor autohtone și un colecționar pasionat al amintirilor alături de cei pe care îi admira și îi prețuia. Făcea poze cu orice figură din lumea mondenă, iar la un moment dat spunea că și-ar dori să facă un muzeu cu colecția sa impresionantă de poze cu vedete.

Pe lângă pasiunea pentru jurnalismul monden, Gelu a împărtășit și alte bucurii, precum dragostea pentru producțiile de televiziune românești, muzica și artiștii autohtoni. El a fost un susținător autentic al artei în toate formele ei și și-a găsit propria exprimare artistică în sufletul său.

În ultimele două săptămâni ale vieții sale, Gelu a purtat o luptă pentru sănătatea sa, încercând să se recupereze după un stop cardiorespirator ce a survenit înaintea unei intervenții chirurgicale de rutină, care l-a condus într-o comă indusă. În această perioadă dificilă, prietenii, colegii și fanii săi s-au unit pentru a-i transmite mesaje de încurajare și susținere, sperând într-o recuperare miraculoasă.

Din nefericire, misiunea sa printre noi s-a încheiat. Din „prietenul vedetelor” a devenit „îngerul vedetelor”, părăsind această lume pentru a veghea asupra celor pe care i-a iubit și i-a admirat. În memoria noastră, rămân amintirile de neuitat ale lui Gelu și contribuția sa la lumea divertismentului autohton. Cu siguranță, continuă să trăiască în inimile celor cărora le-a luminat calea cu profesionalismul său și pasiunea sa incontestabilă.

Zeci de mesaje de regret de la vedete

Acum pe pagina sa de Facebook zeci de apropiați, vedete și colegi de-a breaslă s-au adunat pentru a-i aduce o ultimă apreciere. În timp ce unii își exprimă regretul profund, alții îi mulțumesc public pentru susținere și pentru încrederea pe care a avut-o în ei. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a lui Gelu:

A plecat într-o lume mai bună... prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu... Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Lui....Ai fost un om cu un suflet de aur....O să ne lipsești tare,” a spus Helciug Dan. 

„Dumnezeu să îl odihnească!!!”, a spus Raluca Podea. 

Păcat, mare păcat! Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei!”, a transmis jurnalistul Horațiu Tudor.

„Nu-mi vine să cred!”, a spus jurnalista Oana Tache.

„Mare regret! Să fii mereu în lumină, om bun!”, a transmis Iuliana Marciuc. 

„Doamne...Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a spus Paula Chirilă.

„Gelutzu meu, vreau sa te păstrez în ❤️ mea, așa minunat cum te-am cunoscut. Să-ți MULȚUMESC pentru Primii mei pași pe care i-am făcut alături de tine, primele interviuri, emisiuni, apariții, proiecte. Tu ai fost cel care m-ai botezat MEGAN FOX DE ROMÂNIA încă de la prima noastră întâlnire. Și așa voi rămâne, în amintirea ta! ❤️ Îmi va fi dor de vocea ta și de al tau “Ce face iubirea mea, Cea Mai minunată fată din Univers?! “ 🥰 Ultima oară te-am strâns în brațe de ziua mea și erai fericit ca un copil că urma să mergi la DisneyLand.  Am sperat până în ultima clipă că te vei întoarce la noi… aveam atâta treabă de făcut! Ești și vei ramâne CEL MAI TARE PR MANAGER, EVER-FOREVER, așa cum iți plăcea să te alint !

Drum lin, Geluțu meu minunat! 🙏 Te iubesc!” a transmis artista Gabriella Nastas.

image
image
image
image
image
image
bani jpg
iarna in gradina jpg
image png
rujeola jpg
image png
1 mos nicolae legenda jpg jpeg
bicarbonat de sodiu jpg
brad de craciun pom de iarna shutterstock 770602372 jpg