Metoda „Accidentul”: O femeie din Prahova a plătit escrocilor 6.000 de euro pentru „spitalizarea” fiului său

Metoda „Accidentul” încă face victime! O femeie din Prahova a căzut în plasa unor astfel de escroci și a scos din buzunare o sumă importantă de bani, convinsă că își ajută fiul aflat în spital. 

bani investiti jpeg

Victima este o femeie din orașul prahovean Vălenii de Munte. Aceasta a fost sunată de niște indivizi care s-au dat drept reprezentanții unui spital și i-au explicat că fiul ei se află internat în unitatea medicală.

Aceștia au susținut că fiul femeii a suferit un accident rutier și starea lui de sănătate a suferit foarte mult. Drept urmare, familia persoanei internate în spital trebuie să achite costurile unor intervenții suferite de pacient.  

Șocată și extrem de îngrijorată, femeia nu a stat prea mult pe gânduri și a acționat așa cum i-au indicat persoanele de la celălalt capăt al firului. Convinsă că dă bani pentru a-și salva copilul, femeia a răspuns afirmativ cererilor escrocilor. 

Aproape 6.000 de lei pierduți 

Escrocii i-au cerut femeii 21.000 de lei și 1.400 de euro, bani pe care i-au și obținut foarte repede. Ca să-și știe copilul vindecat, aceasta a trimis în conturile indicate sumele respective. În total, aproximativ 6.000 de lei. 

„Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., o femeie, din Oraşul Vălenii de Munte, ar fi fost contactată telefonic de persoane, care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanţii unui spital, iar fiul acesteia ar fi suferit un accident rutier grav şi i-ar fi solicitat şi obţinut de la aceasta 21.000 de lei şi 1.400 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

În acest dosar, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte au făcut astăzi dimineață, 31 ianaurie, percheziții domiciliare în județele Prahova și Dâmbovița, la persoanele bănuite de înșelăciune. La finalul acțiunii, au fost duse la audieri patru persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net