Milionarul care a încercat să-şi ucidă soţia în piscină, la Mamaia, a fost arestat


    Mihai Bizu a încercat să-și omoare sotia Foto: Facebook
Mihai Bizu a încercat să-și omoare sotia Foto: Facebook

Din concediu, direct după gratii. Milionarul bucureștean care încercat să-și ucidă soția în piscină, în Mamaia, apoi a violat-o în camera de hotel, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acuzații extrem de grave pentru Mihai Bizu, unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din București și Ilfov! Reclamat de soție că a încercat să o înece cu capul în piscină, apoi că a violat-o, bărbatul în vârstă de 42 de ani se află acum în arestul Poliției Capitalei, sub acuzațiile de tentative de omor și viol.

”Nebunia” l-a apucat săptămâna trecută, când băut fiind, a attentat la viața Irinei Popescu, femeia pe care și-a ales-o parteneră în urmă cu oi ani. Anchetatorii spun că cei doi au petrecut câteva ore într-un club exclusivist din Mamaia, unde au consumat alcool. De acolo, au plecat la o vilă închiriată de nişte prieteni, unde petrecerea a continuat, în piscină. 

A lovit-o cu capul de piscină și a încercat să o înece  

Se pare că între cei doi a izbucnit o ceartă, în timp ce se aflau în piscină, iar bărbatul a lovit-o cu capul de marginea acesteia. Apoi, a încercat să o înece, ținând-o cu capul scufundat în apă. și numai faptul că a țipat a salvat-o de o eventuală nenorocire. Unul dintre amicii cuplului a auzit-o și a scăpat-o din mâinile soțului agresor.

Femeia a fugit la hotelul unde erau cazați, însă în scurt timp a ajuns și Mihai Bizu. A profitat de faptul că erau singuri și nu mai avea cine să intervină în apărarea femeii, astfel că a întreținut relații sexuale împotriva voinței ei. După ce a scăpat de furia bărbatului, Irina Popescu s-a întors în Capitală, unde a depus plângere la Secția 15 Poliție. În cursul zilei de vineri Mihai Bizu a fost reținut, iar sâmbătă a primit un mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.  

A construit multe blocuri în Popești Leordeni

Mihai Bîzu este un nume cunoscut în lumea afacerilor din Capitală. Este directorul general al Apollo Residence, iar până acum a ridicat zeci de blocuri în Popeşti Leordeni, aproape de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna. Apollo Residence este prezentă pe piaţa imobiliară locală de peste 11 ani. Bizu a pus bazele companiei în 2009, în plină criză, alături de un prieten care dispunea de un teren. Astfel, cei doi au ridicat primul imobil. Afacerea s-a dovedit a fi de succes, iar Bizu a ajuns să ridice bloc după bloc. Proiectul rezidenţial Apollo Residence din Berceni e amplasat pe un teren de 16.000 mp şi are 310 unităţi locative. Soţia acestuia, Irina Popescu, este psihoterapeut, psihanalist şi instructor de yoga. 

Citește și: 

Om de afaceri din Bucureşti, acuzat că a încercat să-şi ucidă soţia în Mamaia

«Am omorât-o că mi-a cerut bani pentru iubit»

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg