Milionarul Dumitru Puzdrea, găsit mort în casă. Care ar fi cauza decesului

Ultima actualizare:

Cunoscutul politician și om de afaceri, Dumitru Puzdrea, a fost găsit fără suflare de către soția sa, în decursul acestei dimineți. Polițiștii nu exclud varianta unei sinucideri. 

masina politie jpeg

Dumitru Puzdrea a fost găsit mort de către soție

Milionarul, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Sectorul 1, în data de 28 iunie, chiar de către soția sa, Iosefina Mihaela Puzdrea. Imediat după descoperirea macabră, femeia ar fi anunțat, de urgență, autoritățile care au ajuns la scurt timp. Ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul bărbatului. 

„La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 1, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, s-a transmis într-un comunicat al Biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit PRO TV.ro, fostul deputat PRM și PNL, ar fi prezentat urme și lovituri pe corp specifice căderii de la înălțime, astfel că poliția ia în calcul varianta unei sinuciderii. Trupul urmează să fie transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, pentru a fi stabilite cauza și motivul decesului.

Dumitru Puzdrea s-a născut la data de 17 octombrie 1942, iar de-a lungul timpului a avut două mandate ca deputat. Primul mandat l-a avut în 2004, iar al doilea mandat l-a efectuat făcând parte din Partidul România Mare. Câțiva ani ani mai târziu a intrat în Partidul Democrat Liberal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net