Mister în cazul jandarmului care s-a sinucis. O femeie acuză că a violat-o în Grecia

Ultima actualizare:

Ies la iveala detalii șocante în cazul jandarmului de 24 de ani din Timisoara, găsit împușcat în cap, luni dimineata. Tânărul era anchetat de procurorii militari în urmna unei plângeri depuse de o femeie. Aceasta susține că tânărul militar a violat-o în timp ce se afla în vacanță în Grecia.

Jandarmul a băut și a fumat mult înainte de a-și lua viața

jandarm imbracat pentru interventie fc 1 jpeg

Luni dimineața, un jandarm de 24 de ani a ajuns la spitalul din Timișoara cu o plagă împușcată la cap. Cu toate eforturile medicilor de a-i salva viața, rana provocată de glonț a fost mult prea gravă, iar jandarmul nu a supraviețuit.

Anchetatorii care au preluat cazul au constat că jandarmul se împușcase cu arma din dotare.

A fost demarate cercetările pentru a afla ce motive a avut tânărul jandarm să își pună capăt zilelor.

Tânărul a fost găsit într-o baltă de sânge de colegii săi, care au chemat imediat ambulanța. Jandarmul a suferit însă o hemoragie puternică și nu a mai putut fi salvat.

Jandarmul, surprins de camere în compania unei femei

Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în curtea casei în care locuia cu chirie jandarmul l-au surpsins cu o zi înainte în compania unei femei.

Jandarmul a revenit la locuință, luni dimineața, la ora 7:20. Era singur, îmbrăcat în uniformă, cu arma de dotare asupra lui și, se pare, foarte agitat.

S-a împușcat cu arma din dotare

În timpul cercetărilor anchetatorii au găsit în dormitorul jandarmului, mai multe sticle cu alcool și o scrumieră plină cu țigări. Pentru ei, acestea sunt indicii care sugerează că tânărul ar fi trecut prin momente de agitație înainte de a face gestul sinucigaș.

Ipoteza sinuciderii a fost prima luată în calcul de la bun început. Un detaliu ar putea să lămurească pe deplin misterul sinuciderii tânărului jandarm.

Jandarmul, acuzat de o femeie că a violat-o în Grecia

La o zi de la moartea tânărului militar apare un detaliu șocant. Era cercetat de procurorii militari după ce un femei a depus o plângere penală pe numele lui la Parchetul Militar, în luna iulie a acestui an.

„Incidentul de agresiune sexuală ar fi avut loc în timpul unei vacanțe în Grecia. În prezent cercetările sunt efectuate de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

„Referitor la acuzațiile pentru infracțiunea de viol, aduse colegului nostru decedat Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș face următoarele precizări: Pe numele colegului nostru a fost primită în luna iulie o informare privind o presupusă faptă de viol. În baza informațiilor primite, a fost transmisă o sesizare către Parchetul Militar, transmite Opinia Timișoarei.

Jandarmul era declarat apt pentru serviciul militar

Tânărul jandarm fusese declarat apt pentru executarea serviciului la ultima testare psihologică.

„În data de 12 august 2024, în jurul orei 07:40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofițerului, unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului.

La ultima testare psihologică, jandarmul în vârstă de 24 de ani, a fost declarat apt pentru executarea serviciului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

Jandarmul, un vecin model

Vecinii jandarmului găsit împușcat povestesc că tânărul stătea de aproape 3 ani în chirie în acel imobil și nu crease niciodată probleme.

Locuia singur și era liniștit și întotdeauna respectuos. Oamenii au mai povestit că tânărul nu a părut să aibă vreo problemă în cei trei ani de când se mutase în imobil.

Era de loc din județul Gorj și recent își cumpărase o mașină.

Anchetele sunt în curs de desfășurare pentru a stabili legătura între acuzațiile recente și gestul extrem al jandarmului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
sacalul poza mare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net