Misterul din jurul sinuciderii medicului chirurg Radu Mirică. Ultima poză cu el în viață

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În jurul numelui Radu Mirică (34 de ani), medicului chirurg de la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan din Capitală, cei care l-au cunoscut au ridicat un veritabil zid. Paginile sale de socializare fie sunt blocate, fie indică deja dispariția prematură a doctorului care era foarte apreciat. Click! a aflat detalii de ultimă oră despre sinuciderea misterioasă a doctorului.

Medicul chirurg Radu Mirică doar ce se întorsese de la un congres medical, de la Viena

Ultima fotografie publicată de Radu Mirică îl arată zâmbitor, într-un loc pe care îl aprecia, Colegiul Medicilor de la Viena. Medicul chirurg participase la un congres medical, pe teme de nutriție și vizitase bogata bibliotecă din sediul Colegiului, de la Casa Billroth, unde chiar remarcase o secțiune dedicată arhivelor românești.

Citește și: S-a sinucis tânărul chirurg Radu Mirică. Mesajul tulburător trimis soției înainte să-și pună capăt zilelor

Ca o ironie, pe site-ul instituției sunt disponibile și două prezentări, cu tema eutanasiei sau a sinuciderii asistate. Medicul chirurg Radu Mirică avusese o perioadă aglomerată din punctul de vedere al activităților științifice. „Deși online, lucrarea susținută în cadrul 2nd International Congress of American College of Surgeons, UAE Chapter - Dubai, United Arab Emirates, a suscitat discuții interesante despre noi abordări în chirurgia obezitații!”, a scris medicul, cu două zile în urmă, înainte să plece în Austria, despre participarea sa activă la un Congres din Dubai.

Radu Mirică participase online și susținuse o prezentare la congresul din Emiratele Arabe. Ziua următoare a plecat spre Viena. La câteva ore după întoarcerea din Austria, medicul s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul șase al unui bloc din zona Mega Mall din Capitală. Cunoscuții au fost șocați de această veste, mai ales că detaliile ajunse în spațiul public i-au surprins și mai tare.

Misterul din jurul sinuciderii medicului chirurg Radu Mirică: motivele gestului sunt încă neclare

S-a spus că doctorul ar fi avut o problemă legată de o posibilă dependență de jocurile de noroc sau că ar fi avut o aventură extraconjugală, iar soția sa, Alexandra Mirică, medic pediatru la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, ar fi fost decisă să divorțeze.

Vezi și: Ucigaș român, din SUA, lângă președintele Iohannis! Crimă abominabilă, în Miami

Despre Alexandra, Radu vorbea mereu la superlativ. Relația lor părea una perfectă, tocmai de aceea, toți suntem surprinși de ceea ce se discută acum. Au două fetițe superbe, de 5 și de 1 an și știu că voiau să aibă și al treilea copil”, a declarat un apropiat al cuplului lovit de tragedie, pentru Click!.

Tânărul chirurg din Capitală a ales să-și pună capăt zilelor, joi, 29 septembrie, aruncând-se de pe terasa unui bloc din cartierul Pantelimon, în zona Mega Mall, în jurul orei 10:15. La fața locului au ajuns Poliția și Ambulanța, după ce s-a sunat la 112. Prea târziu, însă, pentru medic.

Conform unor informații neconfirmate, acesta i-ar fi trimis un mesaj soției în i-ar fi spus că sinuciderea este cea mai bună soluție, el nefiind capabil să mai trăiască fără ea și cei doi copii.

Citește și: Medic bucureștean, terorizat de interlopii de la care luase bani cu camătă

Doctorul Radu Mirică avea experiență în tratamentul patologiei ginecologice oncologice, în special a cancerului mamar și competențe în chirurgie laparoscopică ginecologică. Era Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net