Moartea unui tânăr de 21 de ani din Iași, învăluită în mister. A fost găsit inert pe bancheta unui Audi

Anchetă complicată la Iași. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort pe bancheta din spate a unui Audi. Autoturismul era parcat lângă Grădina Botanică, pe un teren agricol. Un trecător a alertat poliția după ce și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Băiatul era mort de câteva ore, nu are semne de violență pe corp, iar mașina nu este avariată. Anchetatorii au aflat că o fată, care ar fi iubita tânărului găsit inert, ar fi fost ultima persoană care l-a văzut în viață.

image

Găsit mort într-un Audi roșu

Ștefan este numele tânărului a cărui moarte este anchetată acum de polițiștii din Iași. Avea o iubită în localitatea Miroslava și ea ar fi ultima persoană care l-a văzut în viață pe băiat. După vizită, tânărul ar fi trebuit să se întoarcă acasă în localitatea Valea Lupului, dar nu mai ajuns, relatează BZI.

Părinții au intrat în panică și au început să sune la cunoscuți.

Între timp, o femeie, s-a aproppita de mașina parcată bizar pe un teren agricol lângă Grădina Botanică și l-a observat pe tânăr inert. A alertat autoritățile prin SUU 112.

Polițiștii au mers în aria indicată și au găsit mașina lui Ștefan, un Audi A3 roşu, iar pe bancheta din spate zăcea tânărul. Medicii sosiți la fața locului au constatat că era mort.

"La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unui autoturism, ce se afla parcat pe un drum agricol din vecinătatea Grădinii Botanice din Iași, este un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit decedat pe bancheta din spate a autoturismului. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", potrivit IPJ Iași.

Polițiștii iau în calcul toate variantele

Circumstanţele în care s-a petrecut tragedia sunt neclare. Pe corpul băiatului nu există urme de violenţă, iar maşina nu este avariată.

Anchetatorii nu exclud nicio variantă. Totuși, cea mai plauzibilă, în acest caz, este sinuciderea. Nu se cunoaște ce anume l-ar fi împins spre un asemenea gest pe tânărul de 21 de ani, dar anchetatorii spun că este posibil ca bărbatul să se fi stins chiar din cauza unor probleme medicale, informează publicația ieșeană.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net