Tânăr găsit mort în casă lângă un crocodil și 200 de șerpi. „Niciodată n-am văzut așa ceva”

Moarte controversată în Pensylvania. Polițiștii au rămas șocați după ce au descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 23 de ani. Asta nu e tot, căci oamenii legii au mai descoperit un crocodil caimac pitic care măsura 1,5 metri și aproximativ 200 de șerpi și șopârle, informează Business Insider.

Șarpe. Sursă foto: Pixabay
Șarpe. Sursă foto: Pixabay

Cazul înfiorător a fost descoperit marți după-amiaza, când poliția a primit un apel prin care era anunțată de faptul că tânărul de 23 de ani se află inconștient într-o casă din Aliquippa, Pennsylvania. Oamenii legii au declarat pentru postul de televiziune local ABC4 că tânărul era deja mort, iar în incinta casei au fost găsite mai multe reptile.

Ofițerul responsabil de caz: ,,N-am văzut niciodată așa ceva”

Ofițerul Bologna a fost delegat să se ocupe de caz, și a declarat că după o cercetare de 8 ore a descoperit că peste 60 de șerpi erau veninoși, printre care se numără un șarpe cu clopoței, doi mamba negri și o cobră.

Bologna a catalogat animalele și le-a relocat pe o parte dintre ele întrucât legea nu permite păstrarea în locuință a reptilelor veninoase, însă ofițerul a declarat că a fost șocat de ceea ce a descoperit, deși de-a lungul carierei sale a întâlnit situații care mai de care mai ciudate.

„A fost o surpriză. A fost foarte diferit”, a spus Bologna pentru sursa citată

„Adică, sunt obișnuit să am de-a face cu oameni care au prea multe pisici, prea mulți câini. Și știți, am avut și capre aici în oraș. Am avut găini aici în oraș care au trebuit să fie relocate, dar niciodată un crocodil. N-am văzut niciodată așa ceva”, a continuat ofițerul.

Care a fost cauza morții tânărului de 23 de ani

Deși polițiștii nu au dezvăluit informații despre sursa decesului, ofițerul Bologna a declarat, potrivit informațiilor primite de la medicul legist, că tânărul decedat fusese mușcat de un șarpe, însă nu aceasta a fost cauza morții, deoarece rana provocată de mușcătura reptilei era deja cicatrizată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net