Noi cazuri de minori violați de prădătorii sexuali. Unde au apărut ultimele cazuri

Prădătorii sexuali devin din ce mai îndrăzneți iar vârsta victimelor abuzurilor scade dramatic. Pentru a-și potoli poftele animalice, violatorii nu mai au scrupule și onoare și profită de vulnerabilitatea victimelor oricând și oricum. În sate sau orașe, pe ulițe sau șosele, în propria casă sau prin locuri dosnice, prădătorii sexuali stau la pândă, atacă și nu se lasă până nu își ostoiesc pornirile bolnave. Click! vă prezintă ultimele exemple șocante! 

Violator de minore prins în Dolj
Violatorul de 25 de ani a abuzat în mod repetat fata de 15 ani. Foto: gds.ro

Dolj 

Un tânăr de 25 de ani, din oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi, cercetat pentru viol săvârşit asupra unui minor, în formă continuată, a fost reținut ieri de către polițiștii doljeni. Potrivit IPJ Dolj, acesta este bănuit că în perioada 28 aprilie-08 iulie 2024, ar fi intreținut raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani, din Craiova scrie gds.ro. 

„În dimineaţa zilei de 08 iulie, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în oraşul Strehaia, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă, tânărul fiind condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol săvârşit asupra unui minor, în formă continuată (șapte acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, spun reprezentanții IPJ Dolj. 

 Este al doilea caz din Dolj în care o minoră de 15 ani este violată de un bărbat. Pe 21 iunie un tânăr de 22 de ani din localitatea Ișalnița a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată în vârstă de 15 ani. Plângerea la poliție a fost făcută chiar de către tatăl fetei, în vârstă de 44 de ani.  

O fată din București a fost violată de concubinul mamei
Un bărbat a violat fata iubitei până a lăsat-o însărcinată. Foto: replicaonline.ro

București 

Un caz și mai grav s-a petrecut acum câteva zile la București. În data de 6 iulie, polițiștii din cadrul Secției 26 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol. Polițiștii au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, care este cunoscută cu probleme de sănătate scrie 

În urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată relatează news.ro. Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în urmă cu șase luni, când persoana vătămată era minoră, concubinul femeii, un bărbat, în vârstă de  47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, precum și de imposibilitatea de a-și exprima voința și ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta. 

În cursul zilei de 6 iulie 2024, bărbatul a fost depistat și condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net