Nemţean reţinut pentru viol şi trafic de minori. Doi copii, transformați în adevăraţi sclavi

Ultima actualizare:

    FOTO: arhivă Adevarul
FOTO: arhivă Adevarul

Doi minori au fost salvați zilele trecute din mâinile unui bărbat extrem de periculos. Copiii erau trimiși să cerșească pe străzile din Roman, dar au fost și violați de același individ.

Calvarul celor doi copii a început în 2019. Aceștia au fost racolați de individul respectiv și, sub amenințări cu violența, erau trimiși la cerșit. Toți banii pe care îi strângeau ajungeau la bărbat, care pe minori în locuința sa. Practic, copiii făceau doar ce li se ordona, devenind un fel de sclavi.

Mai mult, cercetările au scos la iveală faptul că acești copii au fost și violați de bărbat. În luna martie 2021, acesta a întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere, cu cei doi minori, scrie adevarul.ro.

Pe 5 aprilie, poliţiştii de la Crimă Organizată Neamț împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Roman, la imobilele unei persoane bănuite de trafic de minori şi viol.

Poliţiştii au pus în aplicare un mandat de aducere, bărbatul fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamţ, pentru audieri. În baza probatoriului administrat, faţă de acesta, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru trafic de minori şi viol. 

Citește și: 

Bărbat de 33 ani din Botoșani, suspectat că ar fi violat un băiat de 12 ani! Copilul era lăsat în supravegherea agresorului

Argeș. Fetiță de 12 ani, violată de tată și fratele mai mare. Ce au îndurat și ceilalți 5 frați ai copilei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net