Noi facilități pentru călători la CFR Călători și STB. Ce trebuie să știți

Ultima actualizare:

 CFR Călători și STB intră în era informatizării, încercând să ofere variante atrăgătoare pentRU clasicul bilet de hârtie. Începând din 5 iulie sunt disponibile noi tipuri de abonamente la CFR Călători. În ceea ce privește STB, instituția extinde folosirea aplicației de mare succes YouthTB gândită inițial pentru elevi și studenți

Noul card CFR Călători
Cardul de călătorie reîncărcabil lansat de CFR Călători din 5 iulie. Foto: cfrcalatori.ro

CFR Călători și STB își adaptează oferta pieței și oferă noi facilități de transport. CFR Călători pune la dispoziția pasagerilor în premieră, carduri de transport reîncărcabile.  

Premieră la CFR Călători 

Cardurile de transport reîncărcabile permit achiziționarea abonamentelor digitale: Nelimitat 30, Nelimitat 7 și Abonamente lunare valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică. 

„Cardul Transport” va fi emis pe baza unei cereri completate de către client la casele de bilete din stațiile sau agențiile de voiaj CFR Călători. În curând, aceste abonamente digitale vor putea fi emise și pentru elevi și studenți. 

În perioada de valabilitate, pentru posesorii de „Card Transport”, nu mai este necesară completarea unei cereri pentru emiterea abonamentelor digitale Nelimitat 30 și Nelimitat 7 

Noi oferte online STB  

Aplicația YouthTB, lansată în toamna anului trecut pentru elevi și studenți (beneficiari de gratuitate sau reducere), este acum disponibilă tuturor tipurilor de utilizatori ai transportului public, a anunțat Societatea de Transport București. Prin această aplicație online, toți călătorii își pot achiziționa un titlu de călătorie valabil pe mijloacele de transport de suprafață din zona metropolitană Bucuresti Ilfov, inclusiv abonamente integrate cu operatorii feroviari de pe ruta Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă (CFR Călători și Transferoviar Călători). 

Conform reprezentanților STB, cei care folosesc aplicația pot vizualiza istoricului tranzacțiilor de achiziționare a titlurilor de călătorie și a detaliilor cu privire la fiecare achiziție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net