O nouă victimă a lui Visarion Alexa rupe tăcerea: «M-a sunat pe videocall din duș»

Noi informații despre acțiunile lui Visarion Alexa ies la iveală. Una dintre victimele preotului rupe tăcerea și îi aduce nou acuzații preotului.

Visarion Alexa
Visarion Alexa

Mai multe femei i-au făcut plângere părintelui Visarion Alexa pentru agresiune sexuală. Una dintre ele a rupt tăcerea și, sub protecția anonimatului, a povestit întâmplările prin care a trecut cu preotul. Acesta ar fi sunat-o în timp ce se afla în duș și i-a adresat cuvinte nepotrivite. 

Conform femeii, Visarion Alexa își alegea cu grijă victimele. „El te citește că ești o femeie slabă, se dă la tine într-o nerușinare. Am discutat până a intrat în sufletul meu în sensul că m-a vrăjit. M-a plimbat cu mașina. M-a atins și s-a ajuns la altceva. 

M-a invitat în chilia lui, se uita din cap în picioare la mine. M-a îmbrățișat înainte să plec, foarte tare. Și i-am zis: «mă sufocați», la care el: «vreau să simt pulsul!» Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr.

Și apoi m-a sărutat, m-a pipăit. M-a sunat pe videocall și era în duș și făcea ceea ce se numește păcat", a povestit femeia, conform Antena 3. 

Citește și: Preotul Visarion Alexa, agresor sexual înainte de Paște 

Visarion Alexa a fost acuzat de mai multe enoriașe de agresiune sexuală 

Părintele Visarion Alexa se află sub control judiciar, după ce o enoriașă l-a acuzat de agresiune sexuală. Aceasta ar fi venit la duhovnic pentru spovedanie, preotul ajungând, conform declarațiilor acesteia, cu mâna în zonele intime ale femeii de 37 de ani.

Procurorii din cadrul Tribunalului București au declarat că alte cinci femei au depus plângere împotriva lui parohului Visarion Alexa pentru agresiune sexuală, unele fapte petrecându-se în urmă cu 10 ani. 

În urma primelor acuzații de agresiune sexuală ale enoriașei, recunoscute de preot în fața anchetatorilor, a apărut o avalanșă de acuzații similare. Visarion Alexa și-a pierdut dreptul de a sluji. 

Sinodul Bisericii Ortodoxe a aprobat mai multe reguli referitoare la spovedanie, între care „evitarea oricărui gest sau cuvânt interpretabile ca familiaritate nepotrivită cu penitentul (glume inadecvate sau gesturi indecente)”. Decizia vine în contextul în care preotul Visarion Alexa este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei, în timpul spovedaniei. 

Sursă foto: Profimedia 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif