Uite ce mesaje ar fi trimis Visarion Alexa unei enoriașe: «Te cunosc de mică...»

Ultima actualizare:

Visarion Alexa a petrecut două ore la Tribunal, în decursul zilei de joi, 29 septembrie, pentru percheziția informatică. Preotul se află la acest moment în control judiciar după ce a fost acuzat de hărțuire. 

Visarion Alexa INQUAM Photos George Calin
Visarion Alexa INQUAM Photos George Calin

Preotul Visarion Alexa s-a prezentat azi la tribunal pentru percheziția informatică, după ce mai multe femei l-au acuzat că le-ar fi hărțuit sexual. Visarion a stat două ore la Tribunal, pentru percheziția informatică. 

Citește și: Mărturiile scandaloase ale duhovnicului Visarion Alexa: „Soția mea are 40 de ani, dar arată ca de 18”

Verificările se află la acest moment în curs de desfășurare, dar autoritățile bănuiesc că numărul femeilor care au căzut pradă avansurilor preotului Visarion Alexa ar fi mult mai mare. De asemenea, din momentul în care acuzațiile au fost făcute publice, mai multe femei au împărtășit pe rețelele de socializare că și ele au avut fost hărțuite de preot. 

Nu rata nici: Preotul Visarion Alexa, acuzat de încă cinci femei

Una dintre victimele părintelui Visarion Alexa, a postat pe paginile de socializare unul dintre mesajele pe care le-ar fi primit de la acesta. Acuzațiile nu au fost momentan confirmate de procurori. 

Hai să afli și: Ce se întâmplă cu Visarion Alexa. Decizia instanței

Enoriașa, în vârstă de 29 de ani, a povestit că preotul a sărutat-o în colțul gurii atunci când ea s-a dus să-i vorbească. Controversatele mesaje sunt din 2016, iar din conversație se înțelege că femeia a încercat să-i atragă atenția preotului asupra comportamentului nepotrivit. 

"Te știu de când erai foarte mică. Acum ai crescut sub ochii mei. Te rog să nu fugi. Sunt ca plastelina în mâinile tale. Zile întregi mă gândesc la tine. Nu vreau să te tulbur, dar tare mult aș vrea să te văd. Aș vrea să înțelegi că ești în inima mea, să nu mă cerți. Nu știu cum să-ți spun. Aș face orice îmmi ceri, tare te iubesc. Iertare." îi spune printre altele preotul în mesaje, notează stirilePROTV.ro

Visarion Alexa, acuzat de alte cinci femei

Scandalul în care a fost implicat preotul Visarion Alexa a izbucnit pe 17 august, când o enoriașă în vârstă de 37 de ani, i-a făcut plângere pentru hărțuire sexuală.  Autoritățile au demarat imediat cercetările, iar parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală a fost pus sub control judiciar. 

Potrivit unor surse judiciare, părintele Visarion Alexa a declarat că era prieten cu femeia respectivă de doi ani de zile și că într-adevăr s-a lăsat «ispitit» și a atins-o într-o manieră nepotrivită. 

Tricoul acesteia s-ar fi ridicat, moment în care i-a atins pielea în zona lombară. Apoi a mângâiat-o pe spate, pe sub tricou, a arătat că i-a palpat sânul, apăsând-o şi că nu-şi mai aminteşte dacă a sărutat-o pe ureche întrucât, spune el, «eram prea concentrat pe sânul ei» (…) Ulterior a atins-o în zona intimă, sub lenjerie”, ar fi declarat preotul. 

Procurorii din cadrul Tribunalului Buvcureși au declarat că alte cinci femei au depus plângere împotriva lui parohului Visarion Alexa pentru agresiune sexuală, unele fapte petrecându-se în urmă cu 10 ani. 

Procurorii au insistat înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv, însă Tribunalul a respins solicitarea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net