Noi probe în cazul dublei crime de la Iaşi. Ce au descoperit anchetatorii în apropierea casei

Cazul dublei crime de la Iaşi, unde un cuplu a fost ucis cu sânge rece, e departe de a fi încheiat. Recent, anchetatorii au descoperit noi probe, într-o pădurice din apropierea vilei din cartierul Roua, unde a avut loc tragedia.

Ahmed Sami El Bourkadi e principalul suspect în crima de la Iaşi
Ahmed Sami El Bourkadi e principalul suspect în crima de la Iaşi

Oamenii legii au găsit, la o nouă precheziţie, făcută în zona vilei unde au fost ucişi Youssef A. şi Ioana B., un rucsac negru, o pereche de ciorapi roşii şi nişte bascheţi. Toate obiectele erau incendiate, iar anchetatorii fac cercatări pentru a afla ale cui sunt şi cine le-a dat foc.

Avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi se arată însă nelămurită de ce obiectele au fost găsite de abia acum, când poliţia susţine că a făcut o căutare ca la carte la momentul tragediei, în decembrie şi de ce apar în dosarul suspectului.

„Am constatat că, la dosarul clientului meu, au fost adăugate unele constatări noi. Din ce am observat, anchetatorii au descoperit recent în păduricea din apropierea cartierului Roua, din Moara de Vânt, urmele unor bunuri incendiate. Astfel, este vorba despre un rucsac de culoare neagră, o pereche de ciorapi roșii și o pereche de bacheți pe care scria „All Star”, ce par a fi de culoare galbenă sau, în orice caz, de culoare deschisă, de mărimea 40. Ciudat este faptul că aceste bunuri au fost descoperite recent, în contextul în care, la scurt timp de la cele două crime, zona a fost „pieptănată” atent de oamenii legii”, a declarat avocata Raluca Andrei, conform bzi.ro.

Avocata tânărului marocan susţine că, deşi Ahmed Sami El Bourkadi avea cu el un rucsac când a fost în vila din Moara de Vânt, acesta era bleumarin, iar poliţiştii au găsit unul negru.

Ce le-ar fi spus medicul legist anchetatorilor

În plus, femeia a mai declarat că medicul legist ar fi spus că cei doi tineri ar fi fost ucişi într-un interval de timp care nu coincide cu perioada în care marocanul s-ar fi aflat în vila lui Youssef şi a Ioanei.

„Doamna doctor a fost audiată. Ea a reiterat că omorurile ar fi avut loc cu maximum 36 de ore înaintea efectuării necropsiilor. Deci, crimele nu ar fi putut avea loc înainte de data de 9 decembrie 2021, ora prânzului”, a mai spus Raluca Andrei.

Ahmed Sami El Bourkadi, de trei luni în arest preventiv

La începutul lui decembrie 2021, într-o vilă din cartieul Roua din Iaşi, oamenii legii au găsit cadavrele lui Youssef A. şi Ioana B. Cei doi locuiau acolo cu chirie şi au fost ucişi cu multiple lovituri de cuţit. Cei care au avertizat poliţia au fost chiar rudele studentului marocan, care au fost îngrijorate după ce Youssef nu a ajuns la Bruxelles, deşi avea bilet de avion.

În urma cercetărilor, Ahmed Sami El Bourkadi a fost arestat, fiind suspectat de dubla crimă. El se afla în Roma, în momentul în care a fost arestat şi adus la Iaşi. Studentul marocan se află din decembrie după gratii, iar procurorii vor să ceară prelungirea arestării preventive.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net