Nou record mondial la Pitești: paradă de 3.766 de motocicliști

Ultima actualizare:

Cea mai mare paradă a motocicliștilor din istorie a avut loc sâmbătă, la Pitești. Au participat nu mai puțin de 3.766 de motocicliști din toată România, conform adevarul.ro. La eveniment au venit încă de la primele ore ale dimineții motocicliști de toată vârstele, de la 18 la 60 de ani. Parada a început la stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești și a continuat până în orașul Mioveni, pe platoul Făget, pe o distanță de peste 15 kilometri.

Străzile au fost blocate  de trecerea convoiului. FOTOGRAFII: Adevărul
Străzile au fost blocate de trecerea convoiului. FOTOGRAFII: Adevărul

„Recordul ce trebuia bătut era de 3.497 motociclete. El a fost înregistrat acum cinci ani. Distanța minimă parcursă pentru ca parada să fie omologată este de 3,2 kilometri, iar distanța a fost depășită fără probleme. Între fiecare motociclist a trebuit să fie o distanță de patru metri”, a declarat pentru „Adevărul” Paulina Sapinska, judecător la Guinness World Records.

Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul și-a propus să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbători spiritul libertății și al comunității moto, dar și pentru a trage un semnal de alarmă referitor la incidența ridicată a accidentelor care implică motociciști în România. Precedentul record mondial certificat era deținut de o paradă moto organizată pe 5 octombrie 2019 în statul american Texas, unde au participat 3.497 de motociclete, toate fiind marca Harley-Davidson. Spre deosebire de Texas, la parada moto de Cartea Recordurilor din Argeș au participat toate mărcile de motociclete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
coriandru bun jpg
Plajă din Mamaia foto OPMCTA jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net