Un fenomen bizar a înspăimântat America! Ce au găsit oamenii pe o plajă din Texas

Un fenomen bizar a înspăimânat locuitorii din Texas, după ce pe o plajă s-au descoperit mai multe păpuși care arată de parcă ar fi fost folosite drept recuzită într-un film horror. Iar de parcă fenomenul nu ar fi unul îndeajuns de tulburător, ei bine, trebuie să știți că el nu a fost un fenomen izolat, iar asemenea păpuși apar pe plajă de mai bine de un an de zile!

Păpușile apar pe plajă de un an de zile / FOTO: Facebook/Mission-Aransas Reserve
Păpușile apar pe plajă de un an de zile / FOTO: Facebook/Mission-Aransas Reserve

Cu siguranță că fiecare dintre noi merge pe plajă pentru a se relaxa, fie că facem asta bronzându-ne, făcând o simplă plimbare, sau la un concert pe malul mării. Însă, cu siguranță, poate că printre ultimele lucruri la care ne așteptăm atunci când suntem pe plajă este să găsim mai multe păpuși care arată de parcă tocmai s-au materializat din cele mai teribile coșmaruri ale noastre! Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către Digi24, pe o plajă din Texas, exact acest tip de păpuși au înspăimântat localnicii!

Potrivit experților de la organizația Mission-Aransas Reserve, aceste păpuși apar de mai bine de un an de zile pe plajele statului, aceștia spunând că le găsesc adesea în timp ce caută țestoase eșuate prin nisip. De parcă doar o singură astfel de păpușă nu ar fi fost îndeajuns de înfricoșătoare, potrivit informațiilor, undeva în jur de 30 de astfel de obiecte au fost găsite pe plajă. Iar pe lângă ele, oamenii au mai dat și de o Biblie, un mesaj în sticlă, din Jamaica, iar, poate mai bizar decât toate cele menționate până acum, de un picior prostetic. 

Cum se explică acest fenomen bizar

Păpușile vin din țări îndepărate / FOTO: Facebook/Mission-Aransas Reserve
Păpușile vin din țări îndepărate / FOTO: Facebook/Mission-Aransas Reserve

Până acum, experții nu bănuiesc că acest spectacol sinistru ar fi vreun fel de farsă pusă la punct de un american, ci obiectele chiar ar fi aduse pe plajă de către ape. Teoria curentă spune că aceste păpuși terifiante provin din locuri foarte îndepărtate, cum ar fi Africa de Vest, Brazilia, Mexic, cât și din diverse țări din Caraibe. Obiectele ar ajunge fie în râuri locale, ori direct în ocean, iar în timp, curenții aduc păpușile de coșmar pe plaja din Texas.

Aceste păpuși urmează să fie scoase la licitație, iar profitul câștigat de pe urma lor va merge la cauze caritabile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net