Animalul misterios văzut pentru prima dată. Nimeni nu își explică ce este: „O specie nouă?”

Ultima actualizare:

O creatură misterioasă a stârnit haos în mediul online, după ce rangerii parcului natural în care aceasta a apărut nu au putut-o identifica.

Creatura misterioasă care uimește internetul, Foto: FACEBOOK/ BENTSEN-RIO GRANDE VALLEY STATE PARK
Creatura misterioasă care uimește internetul, Foto: FACEBOOK/ BENTSEN-RIO GRANDE VALLEY STATE PARK

Nimeni nu își explică despre ce creatură e vorba

Poza a fost realizată în zona parcului național din SUA, din Rio Grande și a fost trimisă paznicilor de către un vizitator. Rangerii parcului Bentsen-Rio Grande Valley din Texas, SUA, au rămas însă uimiți de ființa pe care nu au putut-o identifica albsolut deloc. 

Vorbim mai exact despre un animal cu patru picioare, lung ce pare a fi un mamifer, conform explicațiilor date de experți. Pentru că nimeni nu și-a putut da seama despre ce creatură este vorba, personalul parcului a decis să încarce poza alb-negru pe rețelele de socializare în speranța că vreun internaut și-ar putea da seama ce ființă ar putea fi. 

Postarea a fost însoțită de următorul mesaj: „Surprins pe cameră - un animal misterios care pândește în Rio Grande Valley! Ne batem capul să identificăm această creatură. „Este o specie nouă? A evadat de la o grădină zoologică din apropiere? Sau doar un paznic de parc deghizat? Indiferent de asta, este palpitant să vezi un animal atât de ciudat în habitatul său natural. Vă vom ține la curent pe măsură ce vom continua să anchetăm acest mister".

Desigur. în scurt timp sute de oameni au început să își dea cu părerea despre misterioasa ființă suprinsă pe camere în miez de noapte.Printre cele mai populare răspunsuri s-au regăsit cele conform cărora animalul ar putea fi un capibara, un urs sau chiar furnicar. Unii oameni au considerat că ar putea fi vorba chiar de un animal rezultat din încrucișarea a două specii diferite. Pe când alții au fost convinși că nu este nimic altceva decât un simplu bursuc care nu stârnește nimic impresionant.

Reprezentanții parcului au spus că aceasta posibilă nu este exclusă: „În mod normal bursucii americani nu apar în zona de vale, însa aceasta face parte din aria lor naturală de răspândire."

Între timp au fost prelevate mostre de pământ din zonă, în speranța că se va putea extrage ADN-ul creaturii, deslușind asltfel misterul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net