Nu vă crapă de rușine uniforma Jandarmeriei? Sebastian Cucoș: „Jandarmii și-au făcut treaba!”

simeon stalpnicul png

Șeful interimar al Jandarmeriei, Sebastian Cucoș, a susținut marți, 14 august, o conferință de presă în care a încercat, în zadar, să spele imaginea Jandarmeriei după violențele comise împotriva manifestanților pașnici de la protestul din 10 august din Piața Victoriei.

Acesta a făcut un apel la o reconciliere în societate, de parcă ar fi fost trimisul Bisericii Ortodoxe, și a lăudat modul în care Jandarmii au avut grijă să rezolve situația din Piața Victoriei. „Dragi români, suntem în anul Centenar, suntem în anul Unirii. Haideţi să ne aşezăm la calm, moderaţie. În ceea ce-i priveşte pe colegii mei, vă asigur că şi-au făcut datoria, că oamenii în uniformă îşi merită respectul. Dacă cineva se face vinovat de ceva, indiferent dacă e în uniformă sau civil, va fi tras la răspundere, instituţiile îşi vor face treaba”, a spus Cucoș.

Probabil că, la Jandarmerie și la Ministerul de Interne, a-ți face datoria se măsoară în numărul de oameni nevinovați bătuți la un protest pașnic.

Click.ro a făcut o selecție de imagini din timpul protestelor din 10 august și îl întreabă pe Sebastian Cucoș dacă asta s-a referit atunci când a spus că Jandarmeria și-a făcut datoria. 

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În altă ordine de idei, ministrul Carmen Dan a declarat, marţi, că şeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoş, este în acest moment în funcţia interimară şi că a transmis către preşedintele Klaus Iohannis o cerere de definitivare a mandatului, pentru a evita situaţia ca instituţia să rămână fără conducere. Gurile rele spun că, în spatele acestei motivații, stă o relație foarte-foarte apropiată între Cucoș și Carmen Dan. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png