O casă bătrânească din Cluj se vinde mai scump ca una din Liverpool, deși stă să cadă. Prețul e „ușor” negociabil

Ultima actualizare:

În ultima perioadă, piața imobiliară din România a luat-o razna. În continuare, cele mai scumpe proprietăți se vând și se închiriază la Cluj.

Casa din Gherla care se vinde cu 160.000 de euro / foto: social media
Casa din Gherla care se vinde cu 160.000 de euro / foto: social media

De curând, o casă veche, care trebuie renovată complet, a ajuns să coste, la zeci de kilometri de Cluj, mai mult decât una în Liverpool.

Aflată la 50 de kilometri de Cluj, în orașul Gherla, proprietara cere 160.000 de euro, deși recunoaște că vechiul imobil necesită renovare, ceea ce înseamnă că cel care o va cumpăra, va scoate din buzunar și mai mulți bani.

„Casă de vînzare în Gherla, compusă din 2 camere, bucătărie, baie, 1 hol, 2 cămari, garaj, cotete, magazie, suprafața 74 metri pătrați, grădină, total suprafață 640 metri pătrați. Gaz,curent, apă, canalizare, centrală, sobă teracota, fântână, ieșire la 2 străzi, acte la zi, locuibilă, necesită renovare”, se arată în anunțul publicat pe un grup de Facebook, potrivit Știri de Cluj.

Prețul este „ușor” negociabil

Întrebată cât costă casa pe care o vinde, proprietara zice că 160.000 de euro, dar e „ușor negociabil prețul”. Ironiile au curs la adresa anunțului.

Așa cum era de așteptat, internauții i-au atras atenția că valoarea reală a casei ar fi de 16.000 de euro, cu un zero mai puțin.

„E un zero în plus sau nu văd bine?”, a întrebat cineva. „Asta se întâmplă când lipsești prea mult de la școală, mai ales la orele de matematică, nu știi când să te oprești, nu știi câte cifre trebuie adăugate. Nu ai și tu un prieten isteț să te ajute?”, a fost alt comentariu. „Cam ~ de mult!!! Fără un 0 te caut. Promit!” - au făcut haz de necaz cei care au văzut anunțul.

Mai mult ca într-o zonă bună din Liverpool

Cu aceeași bani îți iei casă în Liverpool / foto: Adevărul
Cu aceeași bani îți iei casă în Liverpool / foto: Adevărul

„Adevărul” a descoperit că de acești bani se pot cumpăra două case în Marea Britanie, la Liverpool, în celebrul district Anfield, chiar în cartierul unde se află stadionul fostei campioane a Angliei și a Europei, FC Liverpool.

Aici, în celebra zonă din Liverpool, se găsesc locuințe cu două camere la prețul de 65.000 de lire sterline, echivalentul a 70.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net