O femeie a murit sufocată cu o bucată de covrig în timp ce mânca în grabă pe stardă

Ultima actualizare:

Mai mulți trecători au privit înmărmuriți cum o femie se stinge în fața lor, într-unul din cele mai populate cartiere din municipiul Râmnicu Vâlcea. Oamenii au fost chemată ambulanța însă până la sosirea echipajului medical, femeia și-a dat ultima suflare. Ea nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. 

covrig foto pexels jpg

Tragedia a avut loc pe stradă după ce femeia și-a cumpărat un covrig. A început să îl mănânce grăbită în mers și s-a înecat.

Mai mulți trecători au observat cum femeia dădea semne că nu mai poate respira, scrie Vocea Vâlcii. S-a întâmplat în cartierul Ostroveni, o zonă intens circulată din municipiul Rm Vâlcea.

Oamenii au sunat la Ambulanţă, iar în acest timp trecătorii i-au acordat femeii primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultate, astfel că femeia a murit.

Vecinii și persoanele care o cunoșteau spun despre victimă că avea probleme cardiace și că există posibilitatea ca femeii să i se fi făcut rău pe stradă.

Polițiștii continuă să cerceteze împrejurările în care s-a produs tragedia, iar în cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

O adolescentă a murit din cauza unui jeleu 

La începutul lunii mai, o adolescentă din Cluj Napoca și-a pierdut viața după ce s-a înecat cu un jeleu. Fata, în vârstă de 14 ani, a stat aproape o săptămână în comă. Organele i-au cedat unul câte unul, iar fata a pierdut lupta pentru viață. 

Copila era la școală, în pauză, când s-a înecat cu jeleul.  Ambulanța a fost chemată imediat, dar din păcate, a sosit cu mare întârziere și până i-au fost eliberate căile respiratorii, organele nu au fost bine oxigenate.

Specialiştii în prim ajutor spun că dacă profesorii ştiau să efectueze manevra Heimlich, eleva ar fi avut şanse de supravieţuire.

Din păcate doar 20% dintre romni spun că știu să aplice această procedură de salvare.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net