Tragedie în Alba! O copilă de 17 ani a murit, după ce a fost lovită de tren

Tragedie fără margini! O adolescentă în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața, astăzi (marți,16 mai), după ce a fost lovită de un tren, în localitatea Vinţu de Jos, din județul Alba.

O adolescentă și-a pierdut viața, astăzi (marți,16 mai), după ce a fost lovită de tren. Foto: Click.
O adolescentă și-a pierdut viața, astăzi (marți,16 mai), după ce a fost lovită de tren. Foto: Click.

Cadavrul copilei a rămas prins în tamponul locomotivei, acesta reușind să fie scos din acea zonă de către echipajele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, scriu cei de la news.ro. Nefericitul accident a avut loc în această dimineață (marți, 16 mai), pe o linie de cale ferată din zona gării din localitatea Vinţu de Jos din Alba.

Corpul adolescentei a fost prins în tamponul locomotivei și târât zeci de metri

Adolescenta în vârstă de 17 ani a fost surprinsă de un tren de persoane, iar trupul său a fost prins în tamponul locomotivei și târât zeci de metri. Din păcate, copila și-a pierdut viața, iar cadravul fetei a fost recuperat de către un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi dus la Serviciul de Medicină Legală.

Numeroase accidente feroviare în acest an 

În ultimul timp, în România au loc din ce în ce mai multe accidente feroviare. La sfârșitul lunii martie, mai exact pe 25, a avut loc un accident feroviar grav în gara din Galați care s-a soldat cu un mort și 3 răniți, după ce o locomotivă a intrat cu viteză într-un vagon de călători.

Din această cauză, ministrul transporturilor Sorin Grindeanu s-a văzut nevoit să ia o serie de măsuri menite să crească nivelul de siguranță al călătorilor, dar și al personalului CFR.

"Ca ministru al Transporturilor, am decis o serie de măsuri menite să crească nivelul de siguranță al călătorilor, dar și al personalului CFR Călători. De asemenea, vreau ca standardele tehnice în sistemul feroviar să fie asigurate mereu la cei mai buni parametri pentru ca asemenea tragedii să nu se mai repete”, a transmis sâmbătă seara ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net