Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren, în incinta Portului Constanța

Ultima actualizare:

În noaptea de luni spre marți, un bărbat în vârstă de 58 de ani, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren, în incinta Portului Constanța. Oamenii legii au deschis dosar penal și anchetează cauzele care au dus la acest accident.

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un tren, în incinta Portului Constanța. Foto: Click
Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un tren, în incinta Portului Constanța. Foto: Click

Acroșat de o locomotivă în mers

Polițiștii din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați,  în jurul orei 00.30, că, în incinta Portului Constanța, a avut loc un accident feroviar. Anchetatorii ajunși rapid la locul incidentului, mai exact între Poarta 5 și 6 a portului, au constatat că bărbatul în vârstă de 58 de ani care ar fi încercat să traverseze calea ferată, nu a mai apucat să facă acest lucru, pentru că a fost acroșat de o locomotivă în mers.

La fața locului au mai intervenit SMURD Fripis, SMURD C și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Port, informează Ziua de Constanța.

Ancheta este în plină desfășurare

În acest moment, oamenii legii anchetează accidentul și au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Cel mai grav accident feroviar petrecut în România

În 31 decembrie 1916 și-au pierdut viața aproximativ 1.000 de oameni în cel mai grav accident feroviar din istoria României.

„Catastrofa de la Ciurea” este numele accidentului feroviar din data de 31 decembrie 1916, în care au murit aproximativ 1000 de persoane, civili si militari, accident ce a avut loc în gara din localitatea Ciurea de pe linia de cale ferată Bârlad – Iași. Tragedia s-a produs în jurul orei 1.00 din dimineaţa zilei de 1 ianuarie 1917, când trenul remorcat de două locomotive a rămas fără frâne, pe o porţiune în pantă a căii ferate dintre gările Bârnova şi Ciurea. Trenul a ars ca o torţă în mai puţin de două ore, ia foarte puţine dintre victimele accidentului au mai putut fi identificate.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net