O femeie cu dizabilități din București, acuzată de infracțiuni cu violență în Grecia. Cum s-a ajuns în această situație

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O femeie cu dizabilități psihice și motorii din București s-a trezit cu poliția la ușă, oamenii legii având misiunea de a o aresta în baza unui mandat emis de autoritățile din Grecia.

Deși s-a născut cu întârziere psiho-motorie și nu a ieșit niciodată din țară, bucureșteanca poate fi invidiată de cel mai temut interlop. Pe numele său există un mandat de arestare pentru ionfracțiuni de jaf, spălare de bani și crimă organizată, fapte petrecute pe teritoriul Greciei, scrie observatornews.ro. 

A fost arestată la domiciliu 

În prezent, femeia este arestată la domiciliu, pentru că mandatul trecuia pus în aplicare. Judecătorii au decis arestul la domiciliu, în ciuda dovezilor că femeia era în România atunci când au fost comise faptele. Familia spune că aceasta a fost internată la neuropsihiatrie. Mai mult, sunt acte medicale care arată că în anul 2012 femeia a efectuat mai multe analize în România. Acum, familia este disperată pentru că autorităţile elene cer extrădarea. 

În 2012, și-a pierdut buletinul 

Întreaga situaţie are însă o explicaţie simplă. În 2012, femeia şi-a pierdut buletinul, iar datele acesteia au ajuns pe mâinile infractorilor. Surse din Poliția Română spun că ofițerii greci nu au verificat datele pe care le-au primit de la adevărații suspecți. Au trimis mandatul de arestare în România, asta deși puteau cere înainte ajutorul polițiștilor de la noi pentru confirmarea identității.

Femeia trebuie acum să strângă documente care să îi demonstreze nevinovăţia. La finalul lunii, femeia va ajunge din nou în faţa judecătorilor. Instanţa ar putea să o extrădeze sau să ceară lămuriri grecilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net