O femeie din Constanța, anchetată de poliție că își chinuie câinele

Nu doar câinii sunt agresivi! O femeie din Constanța a fost reclamată la poliție pe motiv că-și chinuie animalul, iar oamenii legii vor să facă dreptate. Polițiștii fac verificări în acest caz și vor lua măsurile ce se impun. 

caine jpeg

Nu este o întâmplare singulară. Femeia a fost văzută de mai multe persoane și în repetate rânduri cum își chinuia animalul de companie. Câinele este agresat foarte des, după cum spun oamenii care au văzut în realitate ce i se întâmplă patrupedului.

Cineva a avut inspirația de moment să și filmeze unul din aceste incidente și să trimită filmarea la Poliția Animalelor.

A dat câinele cu capul de asfalt    

Femeia a fost văzută de multe ori agresându-și câinele. Patrupedul era lovit și o dată a fost dat cu capul de asfalt. De fiecare dată când îi era atrasă atenția, femeia devenea agresivă verbal cu oamenii din jurul ei.

Din spusele vecinilor, chiar și acasă câinele ar fi agresat. Pentru că mereu se aud urletele acestuia noaptea, oamenii au sunat la poliție și au reclamat acest aspect. 

Câinele era mai tot timpul agresat Foto: replicaonline.ro
Câinele era mai tot timpul agresat Foto: replicaonline.ro

„Am văzut-o de la terasă cum chinuie cățelul, așa cum am descris în postarea de pe Facebook. Dacă oamenii îi spun să nu chinuie animalul, începe să țipe animalic și devine agresivă. Președintele de Asociație de la blocul unde locuiesc eu a întrebat vecinii din blocul persoanei, iar aceștia spun că și ei au sunat la Poliție pentru ca urlă noaptea și face scandal. A fost văzută și la Mini Carrefour-ul de la Cireșica cum dădea câinele cu capul de asfalt. Suntem mai multe persoane care putem confirma acestea. Filmarea cu câinele agresat a fost trimisă la Poliția Animalelor”, a declarat pentru ziarul Replica de Constanța un martor la astfel de incidente.

Poliția Animalelor anchetează reclamațiile

„Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, a identificării persoanei în cauză și luării măsurilor legale care se impun”, conform IPJ Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net