O fetiţă de 2 ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Timişoara. Ce făcea mama copilei

O fetiţă de doar 2 ani a căzut, duminică, de la etajul al doilea al blocului unde locuieşte cu familia, în Timişoara. A fost preluată conştientă de un echipaj medical care a dus-o de urgenţă la spital, scrie Adevărul.ro.

Poliţiştii i-au deschis mamei un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă Foto: Facebook
Poliţiştii i-au deschis mamei un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă Foto: Facebook

Unde era mama copilei

Potrivit primelor informaţii, mama copilei a lăsat-o nesupravegheată câteva momente cât a fost la baie, în timp ce concubinul femeii dormea. Fetiţa a căzut pe o prelată de la etajul 1 şi a fost preluată, conştientă, de un echipaj SMURD. O femeie care îşi parca maşină în zonă a fost cea care a sunat la 112.

Poliţiştii i-au deschis mamei dosar penal

,,La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 14:42, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un copil ar fi căzut  de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Brânduşei din municipiul Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, din primele verificări constatând faptul că o fetiţă în vârstă de 2 ani şi 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuieşte pe acoperişul de la intrarea în scara blocului”, a transmis duminică, IPJ Timiș. 

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj medical, care a transportat fetiţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În momentul preluării copilului, acesta era conştient. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cauzelor producerii incidentului. De asemenea, reprezentanţii DGASPC Timiş au fost anunţaţi cu privire la accident.

A căzut de la înălțime

Pe 23 martie, o elevă a căzut de la etaj, la Colegiul Tehnic „Viaceslav Harnaj“ din sectorul 1 al Capitalei. Echipajele de salvare au transportat-o de urgenţă la spital.

Fata era conştientă şi cooperantă. Poliţiştii afirmă că eleva ar fi căzut de la etajul al treilea al clădirii instituţiei de învăţământ şi au deschis o anchetă în acest caz,

Citește întreg articolul pe Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net