O româncă a avut parte de șocul vieții sale! S-a trezit cu datorii la bancă, fără să fi împrumutat bani

O româncă a trăit șocul vieții sale, după ce a făcut o descoperire incredibilă. Femeia le-a cerut sfaturi internauților, pentru a ști cum să iasă din „belea”.

Femeia susține că nu a făcut niciodată un împrumut / foto: Pixabay
Femeia susține că nu a făcut niciodată un împrumut / foto: Pixabay

Femeia a aflat, pur și simplu întâmplător, că are credite la bancă, însă fără să fi solicitat vreodată un împrumut. Neștiind ce să facă, ea le-a cerut ajutor oamenilor, pe Facebook.

„Am citit mai devreme o postare a unei persoane care s-a trezit în Biroul de Credit, ea neavând credit niciodată. Am zis să văd, poate apar si eu pe undeva. Și surpriză, apar cu două credite pe care nu le-am avut niciodată.

Urmează să sun la bancă, însă cum pot să mă asigur că rezolv în așa fel încât să nu apar deloc, nicăieri? Mi se pare incredibil să te trezești dator când nu ai luat un leu niciodată de nicăieri. Stăteam liniștită că sunt curată, însă se pare că nu sunt”, a scris femeia pe pagina Avocatul online.

Cazul nu este unul izolat

Oamenii au lăsat numeroase comentarii, iar mulți au afirmat că acesta nu este un caz izolat.

„Pe foarte mulți i-am auzit că s-au trezit cu datorii fără să știe și când au verificat era cu semnătură electronică. În ce lume trăim, din păcate”, a scris cineva.

Internauții au sfătuit-o și ce ar trebui să facă mai departe pentru a ieși din această încurcătură. „Reclamație scrisă. Pentru reclamații legate de biroul de credit termenul este de 15 zile de răspuns. Dacă nu ați avut legătură cu bancă/ IFN și greșeala este a lor, vă vor șterge din biroul de credit în urma solicitării dumneavoastră", a mai adăugat cineva.

Astfel de situații apar în momentul în care cineva își pierde actele de identitate, fiind un prilej pentru infractori să folosească informațiile, pentru a obține un împrumut pe numele victimei.

Dar, este posibil ca unele instituții financiare să comită anumite erori, legate de nume sau adrese similare, și să trimită facturi unor persoane care nu au solicitat un împrumut, potrivit ziare.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net