O vloggeriță din Spania și-a uimit fanii după ce a filmat palatele romilor din țara noastră: „Fiecare nivel de acoperiș, un milion de euro. Această familie are șase"

O vloggeriță din Spania a filmat palatele romilor din România și a publicat imaginile pe TikTok. Videoclipul a devenit rapid viral, atrăgând mii de vizualizări și sute de comentarii.

Palatele romilor din România Foto: captură video TikTok
Palatele romilor din România Foto: captură video TikTok

Vloggerița arată ce palate au romii

Vloggerița spaniolă Dana Lucia Sandoval, cu peste 660.000 de urmăritori pe TikTok, a postat recent un videoclip în care arată palatele romilor dintr-o localitate din România. Vloggerița spune că fiecare nivel de acoperiș înseamnă că familia respectivă deține un milion de euro.  

„Acestea sunt casele extravagante ale țiganilor români. Iar acest oraș este renumit pentru că mulți țigani trăiesc aici. Oamenii spun că acoperișul îți arată cât de bogată este familia. Acestea nu sunt case normale.

Un nivel de acoperiș este echivalentul a un milion de euro. Două acoperișuri echivalează cu două milioane de euro. De exemplu, acoperișul albastru are șase niveluri. Deci acea familie are șase milioane de euro", spune vloggerița pe TikTok,  potrivit stiridiaspora.ro.  

Ce au comentat internauții

Videoclipul a făcut numeroase vizualizări și sute de comentarii. Mulți români au și identificat locul în care vloggeriță a filmat.

Clipul video a strâns o mulțime de comentarii. Spre exemplu, o utilizatoare, care susține că e de etnie romă, explică faptul că și ea locuiește într-o astfel de casă, însă sunt 30 de persoane care locuiesc într-un astfel de imobil.

Iată alte comentarii: „Strehaia, Huedin, Craiova", „Astea sunt la mine în Huedin", „Soy gitano rumano y es verdad" (sunt rom român și e adevărat, n.r.), „Eu sunt țigancă și am o casă așa, dar e mai mare. Locuim 30 de persoane", „Bună…e adevărat. Este un orășel numit Huedin, lângă Cluj-Napoca. Acolo se zice că cu cât casa este mai înaltă, cu atât sunt mai bogați”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net