Oferta specială a lui Virgil Popescu pentru cetățeni. În ce condiții trebuie să te muți la Hidroelectrica

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a transmis informații despre noile măsuri de sprijin a populației și companii și OUG 114, îndemnând cetățenii ce consumă mai multă energie de 300kWh/lună să se mute la compania Hidroelectrica, care are oferte mult mai atractive pentru aceștia.

virgil popescu jpg

„S-a lucrat la noi, la Secretariatul General al Guvernului, n-a fost o Ordonanţă uşoară. Au fost de integrat de la Consiliul Legislativ anumite observaţii de formă, nu de fond şi azi dimineaţă s-a publicat în Monitorul Oficial aşa cum a fost anunţată. ”, a spus Virgil Popescu.

Când trebuie să te muți la Hidroelectrica?

Această ordonanță de urgență are în vedere noile măsuri aplicabile clienților din piața energiei eletrice și gaze naturale, în perioada 1 aprilie 2022 - 31 martie 2023, acest OUG fiind publicate în Monitorul Oficial. Și, de asemenea, producătorii sunt stimulați să continue investițiile în arhitectura necesară, pentru ca prețurile să fie în standardele potrivite.

De asemenea, acesta a transmis că, începând cu 1 aprilie, noutatea de tarif social pentru energia electrica va fi aplicată astfel: 68 de bani pe kWh, pentru cetățenii cu un consum lunar de până la 100 kWh și 80 de bani pentru consumul între 100 și 300 kWh, nefiind un prag anume pentru cetățenii ce consumă peste 300 kWh pe lună.

Citește și Vești bune pentru România! Vom avea gaze naturale din Marea Neagră

„Eu cred că cei care consumă peste 300 KWh, printre care mă găsesc şi eu pentru că mă încălzesc cu pompe de căldură, pot să găsească atractivă oferta companiei Hidroelectrica şi să se mute la Hidroelectrica”, a transmis Virgil Popescu.

În același timp, privind gazele naturale, noutățile ce au survenit în cadrul prețului plătit de români este că acesta este reglementat, care are un maximum de aproximativ 31 de bani pe kWh. Maximul va fi de 0,37 lei per kWh, pentru un consum de gaze naturale ce nu depășește 50.000 MWh/loc de consum/an.

Citește întreaga declarație și ofertele propuse de Virgil Popescu pe Adevărul.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net