Olt: Doi părinți și-au văzut băiețelul de 6 ani murind în fața lor, la scăldat

Ultima actualizare:

    În localitate a aterizat și un elicopter SMURDFoto: Arhivă Click!
În localitate a aterizat și un elicopter SMURDFoto: Arhivă Click!

Tragedie pentru o familie din Văleni, județul Olt! Veniți să se răcorească pe malul râului Vedea, doi părinți și-au pierdut în apă copilul mijlociu. Băiețelul de 6 ani a murit înecat.

S-a stins din viață chiar sub ochii părinţilor! Un copil de 6 ani s-a înecat, iar sora lui de 7 luni a fost la un pas de aceeași tragedie după ce mama l-a scăpat pe bebeluș în apă în încercarea de a-l salva pe celălalt.

Nenorocirea s-a petrecut marți după-amiază, în satul Văleni. Părinții și-au luat toți cei trei copii, de 7 luni, 6 ani şi 9 ani, și au ieşit la râu, la scăldat, ziua fiind deosebit de caldă. Copiii cei mari s-au bucurat nespus de apa râului Vedea, până în momentul în care mama nu l-a mai zărit deasupra apei pe băiatul de 6 ani. A intrat în panică, iar în încercarea de a-l salva, a scăpat şi copila de 7 luni în apă. A reușit să o scoată rapid la suprafaţă, scrie adevarul.ro. 

A fost resuscitat zeci de minute 

Imediat au dat alarma la 112, iar mai mulţi localnici au început să-l caute în apă pe băiat. Acesta a fost scos după zeci de minute, spun reprezentanţii ISU Olt, la faţa locului ajungând mai întâi un echipaj SMURD şi unul al Ambulanţei Olt, echipa de scafandri fiind în cele din urmă întoarsă din drum după ce băiatul a fost scos la suprafaţă.

Din nefericire, manevrele de resuscitare executate zeci de minute au fost zadarnice. Pentru băiat a aterizat şi un elicopter SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.  Bebeluşul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigații. 

Citește și:

Ce tragedie! Viitura i-a înecat unei mame toţi cei patru copilaşi

Un bărbat de 32 de ani din Ilfov s-a înecat la Costineşti

image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net