Uite cum depozitezi obiectele pe care nu le mai foloseşti
Coşuri împletite pentru ceai şi mirodenii De obicei, în coşurile împletite cu capac putem depozita mărunţişuri pe care le păstrăm în bucătărie. Este vorba despre pliculeţe de ceai, condimente, reţete sau reviste culinare sau chiar trusa cu medicamente. În cosurile impletite pot fi depozitate nuci, ceapă sau cartofi.
Cutii decorative pentru curele şi genţi Cu capac, fără capac, cu încuietoare sau fără, din material textil, din carton sau cu împletituri, cu dungi sau modele florale, cutiile decorative sunt ideale pentru depozitate lucruri pe care nu le mai vrei la vedere. În ele poţi ascunde încălţăminte pe care n-omai porţi, genti sau curele, jucării, ziare, accesoriile de la frigider sau aspirator, trusa de scule, obiecte mici de care te foloseşti rar.
Ce se ascunde într-o vază pentru flori? În vazele de flori decorative, înalte, poţi „ascunde” trusa de cusut, nasturi, tuburi de lipici, obiecte de mici dimensiuni de papetărie, souveniruri sau mărţişoare. Nu e nici o problemă dacă în vază se află flori artificiale, fire de grâu uscate, papură sau stuf. Nimeni nu va bănui că pe fundul vazei se află ascunse şi alte obiecte.
Rafturi pentru cărţi în balcon Ai prea multe cărţi şi nu ştii unde să le mai aşezi? Cumpără câteva rafturi din lemn sau metal şi montează-le pe pereţii din balcon. Aşază apoi teancurile de cărţi, reviste sau dicţionare.
Cofrajul de ouă, depozit pentru mici accesorii Nu arunca cofrajele pentru ouă. Mai ales cele cu capac. În ele poţi depozita obiecte de mici dimensiuni precum bijuterii, accesorii pentru birou, de croitorie sau tâmplărie. De asemenea, în cofrajul de ouă pot fi depozitate globurile cu care împodobeşti de Crăciun bradul.