Orașul din România aflat în „Top 100 cele mai sigure orașe din lume”. Ce loc ocupă în clasament

În momentul în care ne plănuim o vacanță, o călătorie de afaceri sau chiar o mutare definitivă, este foarte important să înțelegem că siguranța este esențială. Care este cel mai sigur oraș din România? Potrivit „Top 100 cele mai sigure orașe din lume”, acest oraș din țară ocupă o poziție excelentă și se pare că este cel mai bine să trăiești aici în prezent.

Orașul din România aflat în „Top 100 cele mai sigure orașe din lume” / foto: Colaj Pixabay
Orașul din România aflat în „Top 100 cele mai sigure orașe din lume” / foto: Colaj Pixabay

Un oraș din România ocupă locul 20 în „Top 100 cele mai sigure orașe din lume” și 10 în cel al celor mai sigure locuri din Europa pentru a trăi sau călători. Siguranța în timp ce mergi singur pe jos, atât ziua, cât și noaptea, este foarte ridicată și este, de asemenea, cel mai bine să trăiești aici în prezent. Ți-ai dat seama despre ce oraș este vorba?

Ei bine, în „Top 100 cele mai sigure orașe din lume”, care le permite celor care vor să călătorească să facă alegerea perfectă, fără a se teme de ceva, întocmit de Numbeo, au fost incluse cinci orașe din România, însă cel mai sigur, care ocupă poziția 20, este Cluj-Napoca. Totodată, este clasat pe locul 10 într-un top al celor mai sigure locuri din Europa pentru a trăi sau călători.

Cluj-Napoca, cel mai sigur oraș din România

Tot în clasamentul realizat de cei de la Numbeo aflăm și care sunt celelalte 4 orașe sigure din țară, cât și ce poziție ocupă. Cluj-Napoca este urmat de Timișoara, aflat pe locul 33. Trei poziții mai jos, pe 36, se află Brașov. Surprinzător, sau nu, Bucureștiul, capitala României, care poate părea nesigură pentru multe persoane se află și ea în clasament, ocupând cea de-a 55-a poziție. Iar cel din urmă oraș aflat în „Top 100 cele mai sigure orașe din lume”, pe locul 87, se află Iași.

La nivel european, într-un alt top Numbeo, Cluj-Napoca este pe locul 10, urmat tot de Timișoara, pe 17, apoi pe 19 se află Brașov. Bucureștiul este pe cea de-a 30-a poziție, Iași pe 48, Craiova pe 91 și Constanța pe locul 100. Deși Capitala este poziținată destul de jos, este peste alte capitale precum Lisabona, Oslo, Viena și Budapesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net