Pacient de la Spitalul de Psihiatrie de la Voila, agresat sexual de un asistent

Eveniment șocant la Spitalul de Psihiatrie Voila, din localitatea prahoveană Câmpina. Un pacient cu boli mintale severe, de 18 ani, internat în unitatea medicală a fost agresat sexual de către un asistent medical de 29 de ani. Evenimentul s-a petrecut chiar în ziua în care pacientul a fost externat 

Agresiunea sexuală a fost sesizată poliției de conducerea spitalului. Foto: spitalulvoila.ro
Agresiunea sexuală a fost sesizată poliției de conducerea spitalului. Foto: spitalulvoila.ro

Potrivit unor surse apropiate anchetei și citate de ziarulincomod.ro, asistentul l-a luat din pat pe pacient, vineri, la primele ore ale dimineții, înainte să se trezească ceilalți. Tânărul a fost dus într-un cabinet, iar cadrul medical l-a agresat sexual, s-a masturbat în prezența lui, apoi a ejaculat în niște șervețele. 

Pacientul are 18 ani și are o boală psihică gravă. Urma să fie externat chiar vineri. Asistentul medical este un angajat cu vechime la Spitalul Voila. 

Ce spun reprezentanții IPJ Prahova 

”La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către administratora unității spitalicești Voila, cu privire la faptul că un pacient în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat sexual de către un asistent medical, de 29 de ani. 

Politiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpina continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată înr-un comunicat emis de IPJ Prahova. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, iar poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, este comunicatul IPJ Prahova trimis Agerpres. 

Ce spun reprezentanții Spitalului de Psihiatrie Voila 

”Fapta reclamată este gravă, am fost pur și simplu îngroziți de posibilitatea ca acuzația să fie reală. Având în vedere gravitatea reclamației, am sesizat de îndată poliția cu privire la afirmațiile familiei și s-a demarat acțiunea lor specifică de cercetare.  

La nivelul instituției desfășurăm o anchetă administrativă, iar angajatul nostru este în concediu de odihnă până la finalizarea anchetei. În funcție de concluzii se vor dispune măsurile care se impun. Ne pare extrem de rău că s-au ridicat asemenea suspiciuni cu privire la unul dintre angajații noștri.  

Este regretabil. Așteptăm rezultatele anchetei polițienești” a declarat pentru campinatv.ro, Irina Minescu, managerul unității medicale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
uraniu jpg
image png
Japonia afectata de un cutremur de 7,5 grade  Foto Profimedia (5) jpg
Caligula, cel mai nebun împărat din istorie jpeg
Frauda la casele de pariuri 1 jpg
afacere florarescu facebook jpg
ninsoare jpeg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net