Femeie din Iași, sechestrată și violată de 8 Martie. Agresorul a fost prins în București

Sechestrată, lovită, violată și tâlhărită. Aceasta a fost „surpriza” pentru o femeie din Iași, chiar de 8 martie. Autorul – un bărbat cu un trecut îngozitor, cu mai multe violuri la activ. 

violata 0 jpeg

Constantin Ursu (45 de ani) a intrat cu forța în locuința Marcelei N., o femeie în vârstă de 54 de ani din satul ieșean Roșu, ziua în amiaza mare. Era 7 martie, în jurul orei 11.00, când femeia s-a trezit cu acest individ peste ea în casă. Pentru că aceasta era singură acasă, bărbatul și-a dus până la capăt planul.

Bărbatul a amenințat-o, a început să o lovească, a dezbrăcat-o cu forța și a violat-o. A ținut-o pe femeie în teroare până a doua zi, 8 martie, când a plecat în jurul orei 2.00. Înainte să iasă pe ușă, violatorul i-a luat femeii și toți banii pe care aceasta îi avea în casă. Victima a anunțat la 112 ce i s-a întâmplat, iar polițiștii au pornit pe urmele individului. L-au găsit în București, în aceeași zi.  

Constantin Ursu a fost reținut și ulterior arestat preventive pentru 30 de zile. El este cercetat pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie.

Ce alte fapte mai are la activ

Constantin Ursu nu se află la prima infracțiune. În 2002, a încercat să violeze o profesoară de la Școala Generală din satul Roșu. Femeia, în vârstă de 22 de ani, a fost împinsă într-o râpă de la o înălțime de șapte metri, unde a fost lovită și a avut loc op tentativă de viol. Deși apucase să-i rupă hainele, victima a început să strige, iar Ursu nu și-a putut duce la capăt intenția.

În 2004, același Constantin Ursu a înjungiat un adolescent în timp ce încerca să-i răpească iubita de pe stradă, pe raza comunei ieșene Răducăneni. Apoi, cinci zile mai târziu, profitând de faptul că tinerii nu au depus plângere penală, a acționat din nou. În plină zi, pe un câmp de la marginea satului Roşu, a violat o fată de 13 ani, conform bzi.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net