Profesor de desen din Iași, arestat după ce a violat o elevă de 15 ani

O elevă de 15 ani din orașul Hârlău, pasionată de pictură, a trăit cea mai groaznică experineță din viața ei. Fata a fost drogată de profesorul de desen și apoi violată. 

violata 0 jpeg

Oroarea s-a petrecut în atelierul de pictură al „Clubului Copiilor” din Hârlău, acolo unde eleva de 15 ani lua lecții. Procuorii spun că, înainte să o abuzeze pe fată, profesorul de desen, care conduce acest centru, i-ar fi dat niște substanțe care au amețit-o. Apoi, când a observat că aceasta nu se simte prea bine, cadrul didactic a încuiat ușa de la atelier.

Deși amețită, eleva a sesizat că profesorul a încuiat ușa și a avut prezența de spirit de a-și apela telefonic prietenul și de a rămâne cu el pe fir.

Fata a fost salvată de iubitul ei 

În continuare, lucrurile s-au desfășurat amețitor de repede: profesorul a dezbrăcat-o pe elevă cu forța și a întreținut raport sexual cu ea, împotriva voinței fetei. În tot acest timp, iubitul fetei asculta la telefon și, când și-a dat seama că ceva nu este în regulă, a spart un geam și a intrat în clădire. La scurt timp au ajuns și polițiștii la locul faptei și l-au încătușat pe suspect.  

Din primele cercetări, procurorii au stabilit că bărbatul a profitat de starea de vulnerabilitate a fetei și de faptul că i s-a făcut rău și a întreținut act sexual cu aceasta. 

Profesorul de desen a fost arestat 

Profesorul de desen are 49 de ani şi este căsătorit și toată lumea îl știa drept un bun profesionist. Prietenii îl descriu ca pe o persoană normal, fără deviații comportamentale. „Era un profesor dedicat copiilor. Nimic nu lasă să se întrevadă cum că el ar putea face ceea ce a făcut. Probabil acum și-a pierdut mințile.”, spune un amic al profesorului, potrivit stirileprotv.ro.

Colegii lui bănuiesc că a dezvoltat o atracție stranie față de elevă și acest lucru l-ar fi determinat să ajungă la viol.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Inspectoratul Școlar din Iași i-a suspendat contractele de dascăl și de șef al Clubului Copiilor din Hârlău. Eleva urmează să fie consiliată psihologic.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net