O româncă de 14 ani, violată de tată şi obligată să cerşească în Spania!

Copila a trecut timp de mai mulţi ani printr-un calvar. Foto: elcorreogallego.es
Copila a trecut timp de mai mulţi ani printr-un calvar. Foto: elcorreogallego.es

Câtă suferinţă! Copila de 14 ani a unor români stabiliţi în Spania a trecut prin momente de coşmar.

Au obligat-o să ceară bani în faţa supermarketurilor din oraşul spaniol Santiago, provincia La Coruña, au bătut-o şi au ţinut-o închisă în casă împotriva voinţei sale pentru o perioadă lungă de timp.

Tatăl a abuzat-o sexual în repetate rânduri

Mai mult, tatăl a abuzat-o sexual în dese rânduri. Acestea sunt acuzaţiile procurorilor împotriva unui cuplu de origine română, rezident în localitatea spaniolă Padrón. Procesul va începe pe 13 ianuarie, scrie presa spaniolă.  

Ministerul Public cere pentru român o pedeapsă de 24 de ani de închisoare, iar pentru soţia acestuia - 12 ani de închisoare.

Potrivit rechizitoriului, evenimentele datează din 2014, când cei doi, aflaţi acum în arest preventiv, îşi aduceau fiica la Santiago, în fiecare dimineaţă, şi o lăsau în faţa supermarketurilor pentru a cerşi.

Seara, părinţii se întorceau după ea şi îi luau banii obţinuţi. Această situaţie a durat până în septembrie 2018, când cei doi părinţi i-au spus să nu se mai întoarcă acasă.

Mama şi tatăl fetei seaflă acum după gratii
Mama şi tatăl fetei seaflă acum după gratii

În plus, inculpaţii au bătut-o şi i-au smuls părul din cap. Procurorul susţine că mama ei a lovit-o cu mătura pe spate şi că episoadele de violenţă s-au agravat când puştoaica nu obţinea suficienţi bani din cerşetorie.

În perioada iunie - august 2018, copila a fost şi victima abuzului sexual din partea tatălui ei. În repetate rânduri, individul şi-a forţat fiica să întreţină relaţii sexuale orale şi anale. Astfel de episoade îngrozitoare s-au derulat în locuinţa familiei, în maşină şi în alte locuri.

În plus, ambii inculpaţi şi-au ţinut fiica închisă în casă o lună, timp în care au lovit-o în dese rânduri cu capul de pereţi. Fata n-a primit niciodată asistenţă medicală, mai susţin procurorii spanioli.

Cei doi părinţi sunt acuzaţi de infracţiunea de cerşetorie cu minori, de violenţă domestică şi de detenţie ilegală. Tatăl va fi judecat şi pentru agresiune sexuală în formă continuată.

Inculpaţii se află după gratii din mai 2021, într-un dosar în care sunt acuzaţi de o soră a victimei, care ar fi fost obligată să se căsătorească împotriva voinţei sale.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net