Minoră din Iași, violată timp de patru ani de concubinul mamei. Cum a fost posibil

Ultima actualizare:

O fetiță din Iași a trăit un calvar timp de patru ani. Iubitul mamei sale, în grija căruia fusese lăsată copila, a violat-o în mod repetat.  

violata 0 jpeg

Coșmarul fetiței a început pe când aceasta avea 8 ani. Individul o „mituia” pe minoră cu dulciuri și păpuși ca să nu îi dezvăluie mamei grozăviile la care o supunea. Femeia era plecată la muncă în străinătate și își lăsase fiica în grija bărbatului.

Andrei Petrică Ungureanu (36 de ani), din comuna ieșeană Popricani, a intrat în vizorul polițiștilor în urmă cu câteva luni, iar ce au aflat aceștia i-a îngrozit. 

Mama victimei era plecată la muncă în străinătate 

„În perioada 2016 – august 2020, inculpatul A.P.U. a întreținut în mod repetat raporturi sexuale cu fiica concubinei sale, persoana vătămată minoră, în vârstă de 8-12 ani în perioada respectivă, profitând de faptul că locuiau împreună, în Municipiul Iaşi, iar victima se afla în îngrijirea şi ocrotirea acestuia în timp ce mama biologică era plecată din România, precum şi de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința prin prisma vârstei, oferindu-i dulciuri, cadouri (jucării) şi bani, solicitându-i minorei să nu-i comunice mamei acesteia existenţa raporturilor sexuale”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, potrivit bzi.ro

Anchetatorii susțin că bărbatul ar fi supus victima la tot felul de perversiuni sexuale, a determinat-o să privească imagini cu caracter pronografic și a silit-o să asiste la comiterea unor acte cu cararacter exhibiționist. 

Individul a fosT trimis în judecată 

Andrei Petrică Ungureanu a fost reținut pe 25 noiembrie 2021 și ulterior arestat preventiv. Acum, procurorii l-au trimis în judecată pe pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată și coruperea sexuală a minorilor în formă continuată.

Oamenii legii mai spun că Andrei Petrică Ungureanu nu se află la prima abatere infracțională. În urmă cu 18 ani, acesta a fost acuzat de comiterea unei tâlhării. 

Puteți urmări știrile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net