Educatoarea din Suceava, acuzată că a agrest sexual trei fetițe, trimisă în judecată pentru viol

Ultima actualizare:

Educatoarea acuzată că a agresat sexual trei fetițe cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani a fost trimisă în judecată. Maria Podolak va fi judecată pentru trei fapte de viol.   

Educatoarea Maria Podolak
Educatoarea Maria Podolak

Educatoarea de la Grădinița cu Program Normal din Bosanci, județul Suceava, este acuzată că a abuzat sexual trei fetițe. Cazul Mariei Podolak a ieșit la iveală după ce una dintre micuțe a început să aibă coșmaruri noaptea. Părinții au observant zbaterea fetiței, iar când au stat de vorbă cu ea au aflat ororile la care aceasta a fost supusă.

Maria Podolak (51 de ani) a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în 14 ianuarie, măsură prelungită zilele trecute de Judecătoria Suceava și confirmată de un complet al Tribunalului Suceava. 

O fetiță le-a povestit părinților ororile prin care a trecut 

O fetiță în vârstă de numai 3 ani le-a povestit părinților că educatoarea Maria Podolak ar fi agresat-o sexual în baia grădiniței. Micuța a reușit să le explice cum cadrul didactic i-ar fi băgat mâinile în vagin.

De același „tratament” s-a plâns și sora ei mai mare, în vârstă de 7 ani. Copila merge la aceeași grădiniță și le-a spus părinților că și pe ea ar fi agresat-o aceeași educatoare. 

Tatăl a două surori abuzate s-a răzbunat 

Deși expertizele medico-legale la care au fost supuse fetele au arătat că agresiunea sexuală se confirm, părinții nu au depus plângere la poliție. În schimb, tatăl minorelor i-a incendiat mașina educatoarei. 

Pe 7 decembrie 2021, tatăl celor două fetițe i-a incendiat autoturismul educatoarei, un Dacia Sandero care era parcat în fața locuinței acesteia. cartierul Obcini din municipiul Suceava. După ce a fost prins, bărbatul a dezvăluit și motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest: răzbunare pentru ce au pățit fetele sale.

În ciuda acestor lucruri, educatoartea Maria Podolak are și mulți susținători, părinții copiilor care frecventează cursurile Grădiniței cu Program Normal din Bosanci. Oamenii au doar cuvinte de laudă la adresa cadrului didactic și susțin că acuzațiile nu sunt fondate.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net