O educatoare ar fi dezvirginat trei fetiţe la grădiniţă. Cum a fost prinsă femeia

Caz cutremurător în nordul ţării! O femeie în vârstă de 51 de ani, educatoare la o grădiniţă din comuna Bosanci (Suceava), a fost reţinută de poliţişti. Motivul? Cadrul didactic ar fi agresat sexual trei fetiţe, cu vârste de 4, 6 şi 7 ani. Ea le-ar fi dezvirginat cu degetul pe cele trei copile.

Micuţele au trecut prin momente traumatizante
Micuţele au trecut prin momente traumatizante

Cum a fost prinsă educatoarea

Orori descoperite chiar în urma unei sesizări făcute de Maria P., educatoare de la grădiniţa din comuna suceveană Bosanci! Pe 17 decembrie 2021, femeia de 51 de ani a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că maşina sa, marca Dacia Sandero, parcată în faţa locuinţei din Suceava, a fost incendiată. Oamenii legii au identificat repede autorul faptei, pe baza unor imagini video surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Cel care a dat foc autoturismului este un bărbat din comuna Bosanci, scrie adevarul.ro.

La vremea respectivă, el a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat pentru 30 de zile. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat maşina este tatăl a două fetiţe minore. Omul ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de agresiune sexuală din partea Mariei P. asupra fiicelor sale. Femeia este educatoare la o grădiniţă din Bosanci, iar cele două copile frecventau respectiva unitate de învăţământ.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă. Există suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Suceava. 

Cadrul didactic a ajuns după gratii
Cadrul didactic a ajuns după gratii

Potrivit anchetei, educatoarea le-ar fi dezvirginat pe fetiţe. Ea le-ar fi băgat degetul în vagin, nu o dată, folosindu-se de diferite ocazii. Aceeaşi situaţie s-a repetat şi cu o altă copilă, în vârstă de 7 ani, care mergea la aceeaşi grădiniţă, arată monitorulsv.ro.

Educatoarea, arestată 30 de zile

În urma probatoriului administrat şi a două percheziţii efectuate vineri la Suceava şi la Bosanci, s-a dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, ea a fost arestată 30 de zile, pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului, măsură care nu este definitivă şi care poate fi contestată la instanţa superioară.

Oamenii din comună sunt şocaţi de cele întâmplate, fiindcă o considerau pe femeie una dintre cele mai bune educatoare din comunitate.

Profesor din Suceava, acuzat că a violat o elevă de 14 ani

Şcoala din Costîna
Şcoala din Costîna

Alt episod revoltător în judeţul Suceava! Conform unor surse din rândul anchetatorilor, pe 12 ianuarie, un bărbat de 59 de ani, profesor de biologie şi de muzică la şcoala gimnazială din satul Costâna, comuna Todireşti, a fost arestat.

O fată de 14 ani, din clasa a VII-a, era eleva sa, iar profesorul Dragomir C. i-a făcut avansuri la ore. Dascălul a abordat-o apoi în curtea şcolii, pentru a o determina să întreţină relaţii sexuale cu el. Fata l-a înregistrat pe profesor cu telefonul mobil şi i-a arătat mamei sale filmuleţul. Indignată, femeia a mers imediat la Poliţie şi l-a reclamat pe individul de la catedră. Oamenii legii au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore. Ulterior, profesorul a fost prezentat instanţei competente, care a dispus arestarea pentru 30 de zile, potrivit news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net