Una dintre fetițele violate de educatoarea din Suceava avea coșmaruri

Cazul educatoarei din Suceava, acuzată că ar fi violat mai multe fetițe de grădiniță, a ieșit la iveală după ce una dintre micuțe a început să aibă coșmaruri noaptea. Părinții au observant zbaterea fetiței, iar când au stat de vorbă cu ea au aflat ororile la care aceasta a fost supusă. 

Educatoarea Maria Podolak Foto: stirisuceava.net
Educatoarea Maria Podolak Foto: stirisuceava.net

Micuța în vârstă de numai 3 ani le-a povestit părinților că educatoarea Maria Podolak (51 de ani) ar fi agresat-o sexual în baia grădiniței. Mai exact, micuța a reușit să le explice părinților cum cadrul didactic i-ar fi băgat mâinile în vagin.

De același „tratament” s-a plâns și sora ei mai mare, în vârstă de 7 ani. Copila merge la aceeași grădiniță și le-a spus părinților că și pe ea ar fi agresat-o aceeași educatoare. Deși expertizele medico-legale la care au fost supuse fetele au arătat că agresiunea sexuală se confirm, părinții nu au depus plângere la poliție. În schimb, tatăl minorelor i-a incendiat mașina educatoarei.    

Educatoarea a fost arestată pentru 30 de zile   

Educatoarea Maria Podolak, angajată  la Grădinița cu Program Normal din Bosanci a fost arestată pentru 30 de zile, vineri, 14 ianuarie, de către Judecătoria Suceava. Aceasta este acuzată de infracțiunile de viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

În ciuda acestor lucruri, cei mai mulți dintre părinții care au copii la Grădinița cu Program Normal din Bosanci o susțin pe Maria Podolak. Aceștia s-au adunat luni, 17 ianuarie, în fața unității de învățământ și au protestat în favoarea cadrului didactic.

Oamenii aveau doar cuvinte de laudă la adresa educatoarei și spuneau că acuzațiile nu sunt fondate. Mai mult, ei își făcuseră și pancarte pe care scriseseră „Susțin nevinovăția Mariei Podolak”. În urmă cu câțiva ani, Maria Podolak a fost premiată cu ocazia unei gale care a avut loc în municipiul Suceava pentru activitatea prestată în învățământ.

Pe 7 decembrie 2021, tatăl celor două fetițe i-a incendiat autoturismul educatoarei, un Dacia Sandero care era parcat în fața locuinței acesteia. cartierul Obcini din municipiul Suceava. După ce a fost prins, bărbatul a dezvăluit și motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest: răzbunare pentru ce au pățit fetele sale. Polițiștii au intrat pe fir, iar săptămâna trecută au arestat-o pe Maria Podolak. În afară de cele două surori, educatoarea ar mai fi agresat sexual încă o fetiță.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net